geforce6600galaxy +msikt6v-mrzne
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- ajvens
- Nováček

-
geforce6600galaxy +msikt6v-mrzne
Podobne problemy sa tu už riešia ale nie tato konfiguracia a zatial nikto nič nevymyslel tak Prosím vás o pomoc s mojim problémom. Mám základnú dosku -motherboard- MSI KT6V(via 600) Grafickú kartu Galaxy Geforce 6600 VTD 8x AGP 256MB DDR Zalman cooler. Elektricky zdroj 500W. Windows XP Professional+SP2.A tieto komponenty nespolupracujú korektne .Počítač mi mrzne niekedy pri štarte , niekedy vydrží v prevadzke aj hodinu. BIOS mám aktualny novú inštaláciu windows výskúšal som najnovšie aj staršie drivery pre MB aj pre GK problém pretrváva. MB s inymi grafikami pracuje perfektne a aj GK v iných počitačoch funguje. Systém neukazuje žiadne konflikty hardware.GK má teplotu 47 stupňov ,procesor AMD Barton 2800+ 48 stupňov .Nerozumiem v čom je problém
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- ajvens
- Nováček

-
napatie som skusal, agp4xtiez,fastwrite vypnute.preco podtaktovat ked mrzne aj pri nizkej teplote v 2d,bios GK odkial?sh píše:zajimavej problem nekompatibility , zkousel si i pridat napeti do karty , AGP 4x ci FW off?nebo napeti do CPU a podobne?zkousel si i podktatit grafiku?zkus jeste tyhle veci , snad to pomuze , jinak jiny bios GK?
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jen tak me to napadlo zkusit pred reklamaci , to uz jsou fakt posledni moznosti co zbyvajajvens píše:napatie som skusal, agp4xtiez,fastwrite vypnute.preco podtaktovat ked mrzne aj pri nizkej teplote v 2d,bios GK odkial?sh píše:zajimavej problem nekompatibility , zkousel si i pridat napeti do karty , AGP 4x ci FW off?nebo napeti do CPU a podobne?zkousel si i podktatit grafiku?zkus jeste tyhle veci , snad to pomuze , jinak jiny bios GK?
- ajvens
- Nováček

-
diky
Dakujem vsetkym co sa mi pokusali pomoct nakoniec som rezignoval zohnal som starsiu dosku epox s NFORCE2 cipsetom a vsetko fici ako ma kaslem na ich MSI
Ale vas musim pochvalit niektore vase odpovede su fundovanejsie ako ta ktoru som dostal od technickej podpory MSI
Ale vas musim pochvalit niektore vase odpovede su fundovanejsie ako ta ktoru som dostal od technickej podpory MSI
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: diky
ono vetsinou na technickych podporach tak velkych firem , chodi krasny blondyny s trojkama a krasnym hlasem , ale to je tak vseajvens píše:Dakujem vsetkym co sa mi pokusali pomoct nakoniec som rezignoval zohnal som starsiu dosku epox s NFORCE2 cipsetom a vsetko fici ako ma kaslem na ich MSI