geforce6600galaxy +msikt6v-mrzne

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
ajvens
Nováček
Nováček

geforce6600galaxy +msikt6v-mrzne

Příspěvek od ajvens »

Podobne problemy sa tu už riešia ale nie tato konfiguracia a zatial nikto nič nevymyslel tak Prosím vás o pomoc s mojim problémom. Mám základnú dosku -motherboard- MSI KT6V(via 600) Grafickú kartu Galaxy Geforce 6600 VTD 8x AGP 256MB DDR Zalman cooler. Elektricky zdroj 500W. Windows XP Professional+SP2.A tieto komponenty nespolupracujú korektne .Počítač mi mrzne niekedy pri štarte , niekedy vydrží v prevadzke aj hodinu. BIOS mám aktualny novú inštaláciu windows výskúšal som najnovšie aj staršie drivery pre MB aj pre GK problém pretrváva. MB s inymi grafikami pracuje perfektne a aj GK v iných počitačoch funguje. Systém neukazuje žiadne konflikty hardware.GK má teplotu 47 stupňov ,procesor AMD Barton 2800+ 48 stupňov .Nerozumiem v čom je problém
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

zajimavej problem nekompatibility , zkousel si i pridat napeti do karty , AGP 4x ci FW off?nebo napeti do CPU a podobne?zkousel si i podktatit grafiku?zkus jeste tyhle veci , snad to pomuze , jinak jiny bios GK?
ajvens
Nováček
Nováček

Příspěvek od ajvens »

sh píše:zajimavej problem nekompatibility , zkousel si i pridat napeti do karty , AGP 4x ci FW off?nebo napeti do CPU a podobne?zkousel si i podktatit grafiku?zkus jeste tyhle veci , snad to pomuze , jinak jiny bios GK?
napatie som skusal, agp4xtiez,fastwrite vypnute.preco podtaktovat ked mrzne aj pri nizkej teplote v 2d,bios GK odkial?
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

ajvens píše:
sh píše:zajimavej problem nekompatibility , zkousel si i pridat napeti do karty , AGP 4x ci FW off?nebo napeti do CPU a podobne?zkousel si i podktatit grafiku?zkus jeste tyhle veci , snad to pomuze , jinak jiny bios GK?
napatie som skusal, agp4xtiez,fastwrite vypnute.preco podtaktovat ked mrzne aj pri nizkej teplote v 2d,bios GK odkial?
jen tak me to napadlo zkusit pred reklamaci , to uz jsou fakt posledni moznosti co zbyvaj :( bios web google , hodit tam treba sparkla ten tam cpe vysi napeti?
ajvens
Nováček
Nováček

diky

Příspěvek od ajvens »

Dakujem vsetkym co sa mi pokusali pomoct nakoniec som rezignoval zohnal som starsiu dosku epox s NFORCE2 cipsetom a vsetko fici ako ma kaslem na ich MSI
Ale vas musim pochvalit niektore vase odpovede su fundovanejsie ako ta ktoru som dostal od technickej podpory MSI
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: diky

Příspěvek od sh »

ajvens píše:Dakujem vsetkym co sa mi pokusali pomoct nakoniec som rezignoval zohnal som starsiu dosku epox s NFORCE2 cipsetom a vsetko fici ako ma kaslem na ich MSI
Ale vas musim pochvalit niektore vase odpovede su fundovanejsie ako ta ktoru som dostal od technickej podpory MSI
ono vetsinou na technickych podporach tak velkych firem , chodi krasny blondyny s trojkama a krasnym hlasem , ale to je tak vse :lol:
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“