Strasny problem Linksys WRT54G
Moderátor: Don
- Sok
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Strasny problem Linksys WRT54G
Po uspesnem upgrade FW mi prestal pocitac uplne komunikovat s AP.Nejde mi PING,ani webové rozhraní pro nastaveni.Zkoušel jsem AP oživit přes TFTP ale nejak se mi to nezdarilo.Cetl jsem na to navod na strance <link>http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-P0 ... =144</link> Nemam s tim zadny zkusenosti a tak bych vas chtel poprosit,aby mi nekdo pomohl.Diky moc za vsechny odpovedi.
CPU AMD Athlon 2000+ Thoughbred, ECS K7S6A SIS 745, RAM KINGMAX 256Mb na 400 MHz C.L 3.0, HDD Seagate 80Gb, VGA ATI Radeon 9100-64 Mb, CASE Eurocase MDL5410A - USB White, FAN Cooper Silent TC, Zdroj 350W DVD-RW TEAC W516D - DVD±R 16x, DVD-R9 4x, DVD±RW 4x,
- Stanley
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pokus jsi upgradoval FW toho APčka, tak je dost možné, že se změnila jeho IP adresa na defaultní od výrobce! Takže bys musel změnit IP adresu PC, kterým se k němu připojuješ na adresu ze stejného adresního rozsahu.
No a nebo jsi ten FW přehrál špatně (nebo špatným) a zničil si ho!
A poslední možnost, zkus ten LinkSys resetovat do továrního nastavení a pak by měl mít defaultní IP adresu od výrobce.
No a nebo jsi ten FW přehrál špatně (nebo špatným) a zničil si ho!
A poslední možnost, zkus ten LinkSys resetovat do továrního nastavení a pak by měl mít defaultní IP adresu od výrobce.
- tosuja
- Začátečník

-
Co svetla na prednim panelu? Jak sviti po startu? Jakym firmwarem jsi flashoval? Originalnim od Linksysu nebo nejakym third-party (Sveasoft, Openwrt...)? Neni AP chvili po startu pingatelne na adrese 192.168.1.1?
Podle tveho popisu to prilis jako uspesny upgrade nevypada, na druhou stranu je temer nemozne neopravitelne pokazit Linksys pouhym flashovanim....
Je rada zpusobu jak Linksys ozivit, ale nektere z nich znamenaji otevreni krabice, takze bys nenavratne ztratil zaruku. Coz jsi uz stejne ztratil, pokud jsi flashoval jiny firmware, nez original Linksys.
Podle tveho popisu to prilis jako uspesny upgrade nevypada, na druhou stranu je temer nemozne neopravitelne pokazit Linksys pouhym flashovanim....
Je rada zpusobu jak Linksys ozivit, ale nektere z nich znamenaji otevreni krabice, takze bys nenavratne ztratil zaruku. Coz jsi uz stejne ztratil, pokud jsi flashoval jiny firmware, nez original Linksys.
AMD Athlon XP 2000+ se snizenym napetim 1.6V | chladic Spire WhisperRockIII | MB Soltek SL75DRV-2 | 1GB CL2 RAM | 320GB Hitachi | DVD-RW NEC 3520A | DVD-ROM Pioneer 106S | GK ATI 9800 128MB | SoundBlaster Live 5.1 | sitovky Via-Rhine II a Realtek 8139 | TV+FM tuner Genius Video Wonder III Pro | bedna YeongYang YY-5601, 120mm vetrak| zdroj Chieftec 350W | monitor ADI E75 | OS Debian sid