Dneska jsme s kámošem zkoušeli rozjet Pro Evolution Soccer 4 přes internet. Odblokovali jsme to v BRÁNĚ FIREWALL a spustili to přes IP adresu. Nejdřív jsme to dali přes mojí - Mě to našlo jeho počítač a zeptalo se, jestli chci hrát, dal jsem OK a naskočilo NOW DOWNLOAD a nic se nedělo. Na jeho počítači to psalo stále čekejte. Pak jsme to zkusili ještě na jeho IP adresu a to psalo čekejte oboum a nic to nenašlo. Jediná možnost, která mě napadla je, že on má nějaký antivirový program AVAST a že by to mohl blokovat právě on. Proto se chci zeptat, jestli je to možné, že to blokuje právě ten program a jak to obejít.
A pak jsme ještě zkusili Fifu 2005 a ta šla normálně, takže je trochu divný, že by to neblokovalo oboje, já tomu moc nerozumím. A nebo bude chyba někde jinde??? Díky za info
Proč nejde hrát po internetu???
Moderátor: Don
- tomygo
- Začátečník

-
Proč nejde hrát po internetu???
Naposledy upravil(a) tomygo dne sob 10. pro 2005, 23:14, celkem upraveno 1 x.
- tomygo
- Začátečník

-
Tak dneska jsem to zkusil ještě s někým jiným a rozjeli jsme to hned v pohodě. Hráli jsme to na mojí IP adresu. Ale s tím původním kámošem to stále nejde. Dokonce si odinstaloval antivirus a nainstaloval si Norton Antivirus 2005, jako já. Hru jsme přidali do výjimek v Bráně Firewall systému Windows i v Norton Antivirus 2005, přesto nám to stále nejde. Když to spustíme, tak mi to najde jeho počítač a zeptá se to, jestli ho akceptuji jako soupeře, kliknu ano a naskočí "NOW LOADING..", jenže to trvá pořád, než napíše něco jako DISCONNECT. U něj nedojde k žádný změně a pořád od začátku mu to píše WAITING, nevíte, v čem by mohl být problém? Fifa nám jde, takže problém je jen u této hry...
- poolshark
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nepouzivate nahodou oba dva stejne seriove cislo???
PC: AMD Sempron 64 3100+ (256Kb L2) 1800@2480 MHz (+37,8%), MB Asus K8N4-E Nvidia nF4 4x, socket 754, 1024 MB RAM Samsung PC3200 DDR 400@412 MHz, GeForce 7800GTX 256MB 256b, HDD Seagate Barracuda 250 + 250 + 400 GB IDE, DVD-RW LG GSA-4167B, Zdroj Fortron FSP400-60PN(PF) (LN) 400W
Notebook: ASUS M50Sr
Notebook: ASUS M50Sr
- tomygo
- Začátečník

-
Bohužel, tato hra žádný seriový číslo při instalaci nechce. Ale s tím kámošem, se ktrým mi to šlo, tak tomu jsem to pujčoval já. Tak jedině, že by měl nějakou jinou verzi, i když to bude asi stejný, ale prostě sehnal ji jinde. Zkusím mu dát tu mojí a třeba to pojede...poolshark píše:nepouzivate nahodou oba dva stejne seriove cislo???
- tomygo
- Začátečník

-
Tak jsem dělali vše možné a pořád nic. Já hru zahostuju a on se připojí. Mě to napíše, že to našlo oponenta a zeptá se, jestli chci s ním hrát. U něho to píše waiting. Jenže problém je v tom, že já kliknu, že s ním chci hrát a pak mi nalěhne "LOADING NOW" dobu to trvá a nakonec to vyhodí hlášku "DISCONNECT OPONENT". Nemáte někdo nějaký nápad, jak to rozjet???
- PAN_Kravata
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: