Zároveň bych chtěl i ztišit svůj procák, takže pokud přihodíte i dobrá tip na tohle tak to ocením - ale za rozumné prachy, 1500 do toho vrazit nechci.
Díky za každou radu a doufám, že nezkončím na smetišti.
Nehledal jsem dobrovolně se přiznávám

Na procáku mám AC, grafika ja chlazená pasivně, můj současný zdroj, kterým má provizorně půjčený, je dost tichý pokud není zatěžovaný, ale na plné pecky se dost rozjede až je to nepříjemné, jede tenhle i na maximální výkon hodně potichu.Thellwin píše:....a tichý je taky (aspoň podle mě)

Problém to není (zas tak velkej) ale ten AC Fan 3 TC tam asi nedostanes, protože je dost vysokej. To by jsi si musel přeměřit než ho koupíš. Ten Fortron ma 12 cm fan, takže bude určitě tišší ... za 650,- ho ber. Jak jsi psal ten co máš jako náhradní ted můžeš mít za 350, dalších 130 das za jinej vetrak a už jseš skoro na 500. Myslím, že ten 350W Fortron bude nejlepší.Rimer píše:Je velký problém vyměnit ve zdroji větrák - nikdy jsem ho nerozdělával takže ani nevím jak to vypadá, mám klasický design s 80mm větráčkam na zadní straně zdroje. Přemýšlel jsem že bych tam koupil AC Fan 3 TC, nebo Fan pro TC, ale nevím jestli by to utáhli, má někdo zkušenost s tímhle.

Ptám se hlavně proto, že ten starý zdroj možná ještě nebude úplně mrtvý, kámoš říkal, že na něj koukne a možná ho rozchodí, takže ten větráček bych asi strčil tam. Jde mi spíš o ten princip, jesli je ta úprava možná, a jestli to tyhle nízkootáčkové větráčky můžou utáhnout - asi bych mu ještě pomohl menším odlehčním pláště zdroje vrtánímThellwin píše:Problém to není (zas tak velkej) ale ten AC Fan 3 TC tam asi nedostanes, protože je dost vysokej. To by jsi si musel přeměřit než ho koupíš....