DOOM 3 Resurrection of Evil

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

shot3k
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shot3k »

Datadisk byl hold lepší..........ale napodobenina gravity gunu mě moc nechytla :wink:
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

shot3k píše:Datadisk byl hold lepší..........ale napodobenina gravity gunu mě moc nechytla :wink:
To mě taky ne, byla to fakt prachsprostá krádež z Halfa :oops: a jeste temer nepoužitelná... V chodbe široký 2m se s gravity gunem manipuluje celkem blbe. I když občasná házená s impovo fireballem neni špatná :)

Naštěstí má ten datadisk sílu jinde, neni to tak nudný jak původní hra. Už ted je mi jasny, že to dohraju nekolikrát. :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

BERTIK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BERTIK »

:D řekněte mi, jak to děláte, že tam něco vidíte a když už tam něco vidíte, jak to, že Vás nebolí očiska. Nebo bolí ? Mě jo a nepomohla ani mrkev ani kapky do očí. Vím, že peklo nebo v čem to vlastně hráč chodí nemůže být prosvětlené slunečním svitem, ale to se fakt nedá hrát. Ledaže bych si koupil monitor s kontrastem 1000:1 a jas tak aspon 500. Akorát mě mrzí, že jsem to skončil dřív, než jsem došel k dvouhlavňovce!! Doom3 + datadisk=Quake 4. Jsem zvědavý s jakou ďáblovinou ID soft příjde dál. Ale na druhou stranu musím říct, že se zase o tak špatné hry nejedná. Jen mě mrzí ta cena, za kterou je prodávají, protože touto nás nákučíky mají za tupce a spoléhají na dobrou reklamu a "zvučné jméno vydavatele". Přeji všem VESELÉ VÁNOCE! :)
Gigabyte P35C-DS3R + Thermalright pasiv ,Intel Core 2 Duo E8200 2.66 - 3,5Ghz,1.3V + COOLer Master GeminII ,socket 775, VGA HIS EXCALIBUR TX HD 3850 512 MB, 4 Gb DDR2 Patriot 800 Mhz ,Latency 5,5,5,12 2xSATA II Raid 0 WD,SB X-Fi XtremeGamer, 500 W KME, 3DMark06 - 11 045 marks no VGA OC, OS WIN XP
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Ty doma v tme nieco vidis? Ja nie, takze ber Dooma ako to chceli vyvojari, alebo ho neber.

Tma ma byt tmava ze nic nevidis, tak isto, ako HDR oslepovacie efekty v HL2, ked zase chvilu nic nevidis koli svetlu.

Na to abys videl mas baterku.

Mna ten grabber bavil, s nim sa velmi lahko zabijaju Impovia, lebky, demoni...
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
BERTIK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BERTIK »

Wuuduu píše:Ty doma v tme nieco vidis? Ja nie, takze ber Dooma ako to chceli vyvojari, alebo ho neber.

Tma ma byt tmava ze nic nevidis, tak isto, ako HDR oslepovacie efekty v HL2, ked zase chvilu nic nevidis koli svetlu.

Na to abys videl mas baterku.

Mna ten grabber bavil, s nim sa velmi lahko zabijaju Impovia, lebky, demoni...
Já jsem ten blog psal tak trochu v optimistickém duchu a hlavně s úsměvem na tváři :) . Připadá mi to tady někdy na tomto fóru moc fádní a stereotypní, ale příště dodám více smíchu, aby to i takoví jako jsi ty pochopili. A proti hře samotné nic nemám, jak už jsem se zmínil. Veselé Vánoce Wůdů :wink:
Gigabyte P35C-DS3R + Thermalright pasiv ,Intel Core 2 Duo E8200 2.66 - 3,5Ghz,1.3V + COOLer Master GeminII ,socket 775, VGA HIS EXCALIBUR TX HD 3850 512 MB, 4 Gb DDR2 Patriot 800 Mhz ,Latency 5,5,5,12 2xSATA II Raid 0 WD,SB X-Fi XtremeGamer, 500 W KME, 3DMark06 - 11 045 marks no VGA OC, OS WIN XP
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

ved ja som sa ani nejak extre nevzrusil, tvoj optimisticky duch som tam postrehol. Len som napisal svoj nazor, thats all...

Vesele a bohate aj tebe a vsetkym ostatnym. :wink:

Ad. cena... stale niekto place ake su hry drahe a bla bla bla... aky konicek chce niekto mat, taky si musi zaplatit.
Keby som si chcel kupit Hammera, som pripraveny na jeho spotrebu 30+litrov / 100km a neries, ako to strasne vela zerie.

Nikto nikoho nenuti si kupovat hry, moze si kazdy kupit hlinene gulicky (su lacne) a hej sa von hrat gulky...

Kolko stoji hodinka billiardu? Hodinka paintballu? atd... konicky su rozne, treba si vybrat aj podla ceny. Poznam jedneho cloveka (z pocutia), byva v Svajciarsku a zbiera auta Ferrari... a neplace, ake su drahe.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
BERTIK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BERTIK »

:) Jasně Wůdů.

ad cena her:
Souhlasím s Tebou, to co píšeš je ale směřováno jen pro typy lidí, kteří skutečně pořád pláčou nad cenami her a mnozí pláčou už jen z principu. Chci ale upozornit na to, že vývojáři by si neměli zvykat na to, že pokud udělají hře dobrou reklamu a pokud se honosí zvučným názvem, nasadí cenovou laťku poměrně vysoko a pak už čekají na to, že si potom člověk onu hru koupí za "jakoukoliv" cenu. Narážím na to, že si za naše peníze, neúměrně vůči kvalitě her,mastí kapsy a já si pak připadám jako tupec, když si tu hru koupím a uvidím, že to nestojí za to. Od toho tady jsou sice herní fóra, ale ty jsou nezávislé a pro někoho můžou být zavádějící nebo zkreslené. Naštěstí funguje konkurence a v neposlední řadě zákony na ochranu spotřebitele :? (ten zákon nevím, mám pocit, že moc nefunguje). Ale o tom by se dalo diskutovat dlouhooo a to by nás tady asi admini nakopli.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Nevite nekdo jak nastavit obnovovaci frekvenci hry z 60hz na treba 100hz??Zkousel sem zadat prikaz seta r_displayrefresh 100,ale nepomohlo to.V ovladacich mam v-sync vyplej,ale ve hre mam porad 60Fps.Toje dobry tak akorat na odrovnani oci :evil:
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Tak jsem to dohrál a musím říct, že jsem se daleko více nudil, než bavil...

Neříkám, že to je špatná hra, ale mně osobně ten koncept dokola spawnujících impů, věčné tmy a bossů na konci nevyhovuje.

RoE jsem rozehrál, protože měl tak dobré recenze /zlepšení proti původnímu Doomu/ a ostatně i zde má dobré reference, ale mně nějak opět nesedl.

Připadalo mi, že je také věčně i nedostatek střeliva a tak mě to přišlo i na střední obtížnost dost těžký a hlavně hodně rychlý, že mě někdy ty spawnující impové už tak štvali, že se přiznám, že jsem si dal cca od půlky hry i god mode, protože mě prostě nestálo za to, to hrát poctivě, a prostě mně to vůbec nebavilo...

Nevím, více mi vyhovuje koncept Half-life s variabilnější hratelností, popř. killování nácků, než stále dokola spawnující impy...

Bylo to taky docela krátký (na druhou stranu, aspoň to utrpení skončilo dříve :roll:), a dohrál jsem to tak nějak z nutnosti, abych věděl, jak to na tom Marsu vlastně dopadne a užil si aspoň toho sci-fi prostředí, kdy aspoň to se mi líbilo, a aspoň částečně tak zhodnotil ty stovky, které mě to stálo, kterých ale jinak lituji /vyměním za jiné originálky/.

Asi už podobné hry nejsou pro mě, radši mám pomalejší tempo a variabilnější hratelnost po vzoru HL2, nebo ještě lépe System Shock 2, Deus Ex apod.

edit: ještě mi na tom hodně vadilo to tiché mluvené slovo, kterému nebylo někdy prakticky vůbec rozumět, jak se to zvukově ztrácelo v okolním zvuku - jak dr. McNeil nebo jak se jmenovala, tak zejména audiology..
show must go on..
133
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 133 »

No obecne.. Doom 3 som dohral asi tak 30x :twisted: a jediny prinos tohoto datadisku vidim v dvojhlavnovej brokovnici.. Spomalenie casu som vobec nepouzival, lebo potom bola hra aj na najvyssej obtiaznosti trapne lahka a gravity gun..ci jako sa to vola som pouzil snad raz za celu hru.. Teda cakal som o dost viac, po dohrani hned uninstall a hor sa opat na :twisted: D3/Q4 :twisted:
AlesShi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlesShi »

nevite kdy zkonci to padani zivota 25%. Sem ve ctvrtym level na nightmare a furt mi zdravi po nekolika vterina o 5% pada az se zastavi na 25.

V D3 to prestalo docela brzo, ale tady v RoE to je uz nejak dlouho :? Hlavne doufam ze to neni do konce, nejspis bych to nedal :(
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“