Kde se daji koupit, za kolik a jaky rozmer?Samja píše:Já používám pro vylepení PC izolační materiály firmy Vestin. www.vestin.cz
Odhlučňovací hmoty
Moderátor: morke
Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
- LGA
- Začátečník

- Samja
- Nováček

Dobírkou od Vestinu.Cena záleží na tom ,jaký si objednáš složení zvukoizolačního materiálu.Já používám 2mm AMS +8mm STRUTO + samolepící úprava. To vychází včetně balného , poštovného a DPH na 450Kč/m2.Kontaktuj je a dostaneš vzorky ,ceník a možnosti kombinací.
AMD 55FXSanDiego@3Ghz,DFI Lan Party nF4Ultra,2x512OCZ3500ELGoldGX (2-2-2-5),SR X800GTO2 (@651/1278),Tagan 480W
- ka-spel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Samja
- Nováček

- LGA
- Začátečník

No cena se da.Samja píše:Dobírkou od Vestinu.Cena záleží na tom ,jaký si objednáš složení zvukoizolačního materiálu.Já používám 2mm AMS +8mm STRUTO + samolepící úprava. To vychází včetně balného , poštovného a DPH na 450Kč/m2.Kontaktuj je a dostaneš vzorky ,ceník a možnosti kombinací.
Ale ta tloustka, to jako celkem 1cm. to je docela dost. Napis prosim, jak to realne pomohlo.
Jeste me tak napadlo, jestli by se dala sehnat (pouzit) hmota, co se pouziva jako spunty do usi. Jakou by to melo ucinnost.
(ono nejlevnejsi by vysli ty spunty
- Samja
- Nováček

1 cm se ještě dá ustát.Musíš si uvědomit ,že pokud chceš dosáhnou ztlumení hluku a vibrací co nejvíc ,tak je rozhodující síla a kvalita tlumícího materiálu.Čím kvalitnější a silnější tím lepší výsledek.Pokud chceš hodnocení ,tak odhadem hlučnost se snížila o 20%.Co se týká hmoty z které jsou špunty do uší,tak s tím nemám žádné zkušenosti
Naposledy upravil(a) Samja dne pát 16. pro 2005, 11:07, celkem upraveno 1 x.
AMD 55FXSanDiego@3Ghz,DFI Lan Party nF4Ultra,2x512OCZ3500ELGoldGX (2-2-2-5),SR X800GTO2 (@651/1278),Tagan 480W
- ka-spel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- LGA
- Začátečník

- [CZ]mike
- Mírně pokročilý

-
Má nekdo zkusenosti s KLIK nebo s KLIK? je to k necemu nebo je to jen na okrasu a tlumi to jen minimalne(jestli vubec) - uvital bych tlumeni vyssich tonu(piskani zdroje/disku)
nezlobil bych se kdyby ste mi nekdo poskytl lepsi fotky. Maji tam sice moznost poslat vzorek(70x70) ale to bych zaplatil vic za postu
Podle toho co sem si tady precetl je nesmysl si davat do PC karimatku, koberec, molitan, vycpavky za topeni(
) kde ucinost rovna se 0 a jen mi to zvisi prasnost/teplotu/horlavost.
nezlobil bych se kdyby ste mi nekdo poskytl lepsi fotky. Maji tam sice moznost poslat vzorek(70x70) ale to bych zaplatil vic za postu
Podle toho co sem si tady precetl je nesmysl si davat do PC karimatku, koberec, molitan, vycpavky za topeni(
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- xIndian
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Squish
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Silentmaxx Silma:
http://www.czechcomputer.cz/fulltext.js ... =stockitem
Hodně jich je taky tady:
http://www.tntrade.cz/shop/index.php/vi ... hlucneni/0
Zkušenosti žádný
http://www.czechcomputer.cz/fulltext.js ... =stockitem
Hodně jich je taky tady:
http://www.tntrade.cz/shop/index.php/vi ... hlucneni/0
Zkušenosti žádný
- [CZ]mike
- Mírně pokročilý

-
- kadas152
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- [CZ]mike
- Mírně pokročilý

-
nj a jak sem rikal znamy si to na me doporuceni koupil(chtel sem si overit funkcnost nez si to koupim i jakadas152 píše:mamka má timhle vystlanou case a neni to špatný je to jen stará PIII v redukci do slotový desky takže z toho vyplívá že na procesoru je 60mm větrák a a přes tohle ven moc hluku neproniká na to jak doopravdy ten větrák řve
- ka-spel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- kadas152
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ka-spel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: