Trhání spořičů ve win xp na MSI 9600Pro

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
kolouch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Trhání spořičů ve win xp na MSI 9600Pro

Příspěvek od kolouch »

Mám takový problém, tedy ani né já jako jedna kamarádka. Trhají se jí všechny spořiče obrazovky. Nebyl jsem u ní, pže je zdaleka, takže nemůžu moc problém podrobněji popsat. Grafiku má uvedenou výše v nadpisu, procesor počítám sempron 2800+, desku MSI KT880 asi a paměti Apacer. Nehraje hry, takže je možné že se to škube i v 3d hrách. Ovladače přeinstalovala na Catalyst 5.2, což nepomohlo. Poradíte ? Díky předem
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

Ma nainstalovany i ovladace na desku? Ma v nastaveni sporice zaskrtnuty "pouzit hardwarovou akceleraci"?
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
kolouch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolouch »

jj. ovladače desky jsou nainstalované .. compa jsem skládal, takže všechno bylo ok. Jen jsem nezkoušel 3d. Dělá jí to u všech spořičů, které si stáhne z netu, tak si myslím, že né všechny mají zaškrtávací políčko na 3d akceleraci .. ale zkusím jí to napsat .. dík
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

nema treba nastavenou kontolu antivirem/defregmentaci pri zaplem sporici?! Ovladace 5.2 zrovna nejsou nejnovejsi(ale asi si se prepsal a chtel si napsat 5.12) a co spyware?
kolouch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolouch »

No to jsou bohužel věci, které sama přes net nevyřeší, takže tam budu muset zajet, ale díky za rady.
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“