Padá Driver

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
bmobil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Padá Driver

Příspěvek od bmobil »

Koupil jsem origo hru Driver a padá mi ve Win XP. Normane se to spusti ale behem hrani se za chvilku zhrouti. I kdyz dam v rezimu kompatibility Win 98 tak to nefunguje. Dela mi to vic starych her, treba NHL 99. Neco se mi nerozjede vubec, jen ve Win 98. Co by pomohlo na toho drivera? Novy hry mi funguji v pohode.
..full throttle..
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jessie.james »

zkousel jsi nainstalovat jine ovladace grafiky?
bmobil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bmobil »

Zkousel ale nepomohlo. Vsadim se ze pod Win 98 by to jelo. Uz me ten Microsoft sere. Nepomohl by SP2? Ten neni zadarmo ze?
..full throttle..
programatorFReeZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od programatorFReeZ »

bmobil píše:Zkousel ale nepomohlo. Vsadim se ze pod Win 98 by to jelo. Uz me ten Microsoft sere. Nepomohl by SP2? Ten neni zadarmo ze?
Tuším že na hru driver lze stáhnout patch, který ho zprovozní v systému Win2K a WinXP. zkus http://www.google.com a hledej řetězec "Driver Patch"
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

zkus to, uvidis, SP2 je zadarmo, staci vlezt na windowsupdate :wink:
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

driver jsem kdysi pod xp hrál. s sp1 hlásil chybu hned při spuštění ale s sp2 šel myslím dobře.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“