Jsou tady nejaci 30nici a vys, kteri pravidelne hraji hry?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

PCMark
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PCMark »

Nejstarší člověk, kterého znám že hraje profesionálně je asi Tunac. Hraje za klan SWAT Operaci flashpoint. Je mu přes 50. :D
http://www.swat.borec.cz/Tunac.html
Renus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Renus »

Tak,mě je 34 a hraju co to de:)Tedy spíš večer,vytěsnil jsem televizi,hospodu a ostatní blbiny a usedám s hrnkem kávy,zapínám komp a nechám se pohltit.RPG a 3D akce,momentálně ruluje Battlefield 2MP.Znám hodně lidí přes 30 co si na písíčku frčí,znám i padesátníky.
IBM Thinkpad T42p
deglaser
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od deglaser »

No me je 48 a parim každy den až se ze me kouři. :-D :old5:
HP 6730s 15.4, C2D 2,0 T7870, 2GB Ram, ATI Mobility Radeon HD 3430, 250GB HD, Windows Vista Premium.
HP Compaq 7400.C2D 1.66,1GB Ram,hdd 250GB,Display 15.4,Wifi, Bluetooth, dvd-rw,Win Xp.
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

deglaser píše:No me je 48 a parim každy den až se ze me kouři. :-D :old5:
můj sen :lol: snad dá Bůh štěstí :-D
show must go on..
Shack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shack »

Mam 31 rokov aposledne dva tri roky ma vzdy najviac chytia hry ktore som hraval este na 386 alebo ZX Spectrea vysli ako remaky na dnesne PC cka. napr. Turrican 2000 alebo New supaplex .Na novych hrach ma nebavi to strasne zjednodusovanie pre siroke masy a tym padom utrpi kvalita hry.
Ja mam rad stare hry (zohnal som momentalne Privateer 2 the darkening) ktore na prvy pohlad zlozito vyzeraju ale na druhy vas chytia a uz nepustia.
Hry ma budu asi bavit stale len uz nebudem mat cas hrat tak casto ako kedysi.
A mam znamych ktorych vek sa blizi 50 a valia hry ostosest.
XBOX360
prav
Nováček
Nováček

Příspěvek od prav »

Hraju Tactical OPS či CSS tak tu hodinku denně.
Ruka
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ruka »

No hraju (23) skoro kazdy den. Tata (51) hraje jenom strategie, ted je to CaesarIII. Hraje jen narazove, ale za to velice dlouho. Uz bych zapomel, velice intenzivne hraje sachy a je v nich dobry hl. v bleskovkach. Znamy ma dva syny (20 a 9), kteri hraji Diablo2 (cca 56 a 42 level), ale sam (50) se poctive probojoval do 72 levelu, coz jsem z toho uplne magor, nebot jsem se dostal do 30 levelu a svet se semnou tocil a na vic Diabla2 jsem nemel zaludek.

// EDIT: doplneno stari
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.

Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

No je mi sice zatim jen 27 ale jen poznamenám, že tak do třiadvaceti jsem skoro vůbec nehrál, chytlo mě to až poslední roky a docela jsem tomu propad takže očekávám míru hraní co se mě týče bohatě i po čtyřicítce :-D
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
Prcicek
Nováček
Nováček

Hrani kvete v kazdem veku.

Příspěvek od Prcicek »

Jo, taky me obcas napadne, jestli je normalni, ze je mi 38 a hraju vecer na PC. Kazdy den aspon chvilku, i kdyz si samozrejme casto od manzelky vyslechnu,ze bych uz mohl dospet.
Ale zatim se to nedari a hraju dal. Mam rad strilecky i strategie z valecneho/vojenskeho prostredi. BF2, BF1942, Call of duty, Panzergeneral a pod. Obcas mam sice pocit,ze tim spis utikam z reality normalniho zivota, znate to: prace,starosti s detma, penize, uvery atd. Ale jinak me to stale bavi,jen ted driv citim unavu,hlavne oci nejak trpi. Kdysi jsem u Warcraftu vydrzel i celej vikend s mensima prestavkama...
Tak cau.Martin
gonzales
Nováček
Nováček

Příspěvek od gonzales »

33 a hraju denně. PC,PS2 a uvažuju o PSP. Přijdu z práce,nikam se mi už nechce,tak si zahraju.Každému co jeho jest...
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Mě je 29 a pařim fest....... A cpu pořád do kompu prachy!!!!!
reifik
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od reifik »

Jo,jsem ročník 1942 a hry mne velmi baví.Quakě 4,FEAR,Call of Dutty2,nebo strategie Civilizace 4,či C&C,po případě Onimhusha 3,či Gun a pochopitelně auta,či letecké simulátory!
Každej je holt nějak"pošahanej",že :razz:
grifin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od grifin »

V mém okolí je spousta lidí ve věku 30+ a hrají hry. Dokonce se hrami živí (lokalizace, distribuce) a přesto je i hrají :))

To já už moc dobře nedokážu (až na občasné výjimky)
james.flashpoint
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james.flashpoint »

to asi neznáte Tunace :D už mu táhne na 60 ahraje "profi" Operaci flashpoint po netu :DD fakt týpek byl s nim rozhovor v PG videu
Bruk600
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bruk600 »

james.flashpoint píše:to asi neznáte Tunace :D už mu táhne na 60 ahraje "profi" Operaci flashpoint po netu :DD fakt týpek byl s nim rozhovor v PG videu
Tak to je pěkný,já myslel,že v 41 jsem rarita.Taky místo televize sedím u PC .Hrál jsem moc rád flashpointa a od doby co máme Wi-Fi a syn rozběhal CoD po netu,tak jsem pravidelnej účastník a většinou nejsem mezi posledníma 8-) .
Kdybys býval mlčel,tak bys zůstal filozofem.
jozorac
Nováček
Nováček

Příspěvek od jozorac »

Mám 32 a hrám PC hry skoro každý druhý deň - najviac NHL.
Demon
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Demon »

Ještě pár měsíců a je mi taktéž 30.Začínal jsem na Commodoru 64,poté na PS,pak PS2 a skončil jsem u PC.Na PS a PS2 jsem si oblíbil hry jako Final Fantasy,Tekken a Gran Turismo,které mi trašně moc na PC chybí a zatím nemá na PC konkurenci a to je PS2 proti PC tzv. chudák.
Jinak hraji většinou FPS hry jako Half Life,Doom,Medal,Far Cry,ale zatím nejlepší FPS u které jsem se bavil byl Painkiller.Co lokace to jiné prostředí,takže se to neokoukalo.Mám rád adventurky ala Broken Sword a Syberia a survival horory jako Silent Hill,ale mojí úchylkou je MYST.
Televize mě nezajímá,občas se kouknu na nějakej seriál a hospoda je o ničem.Občas slyším jen takový ty řeči "Ty sedíš celej den u počítače".
Zajímavý je,že to většinou slyším od lidí,kteří jsou skoro denně v hospodě.To že si večer místo televize a hospody zapařím je u těchto lidí ztráta času,to nechápu.Jakej je rozdíl mezi pařbou a chlastáním ? Je pravda,že večer u toho strávím i do 2 do rána,ale mě to baví.Přes den mě to zase nebaví,to nemá tu správnou atmosféru.Tma a sluchátka to je ono. :twisted:
Athlon 64 X2 5400+ Black Edition (AM2) 2800MHz@3115MHz,AC Freezer 64 Pro Asus M2N-E nForce 570 Ultra Geil DDR II 3x2GB 800MHz
Gainward Golden Sample Goes Like Hell 4850GS DDR5 750/3900 LG GSA H10N Seagate 160GB Sata II , Samsung F3 1TB
Seasonic Energy Knight SS-500ET, T3 500W Case-Thermaltake Matrix VD2000BNS Microsoft Habu

22" Dell 2209WA
Ironfist
Začátečník
Začátečník

09-32

Příspěvek od Ironfist »

No mne bude 33 a hraju porad. Pravda uz to nefunguje tak, ze bych po praci sednul k PC a rano hodinu pred nastupemdo prace ho vypinal, ale tak hodku dve denne jeste zvladnu. Uz mne to ale nebavi tak jako kdysi. Vyjma cim dal tim lepsi grafiky uz v tom nevidim nic novyho. Ted mne vypadnul komp, takze jsem rozchodil zalozni a svete div se opet mne chytnul PanzerGeneral3, Caesar III, Heroes a Civilization.
Dell D600
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Už se to tu někde rozebíralo:ty hry jsou dnes přece jen trochu jinde.A teď nemyslím vodrhovačky jako CoD apod.Když to vemu z mého pohledu - po rozehrání Hidden and Dangerous 2 jsem si koupil knížku o SAS,při paření Silent Hunter III jsem byl "ponořen" do Kriegsmarine.Když je hra opravdu kvalitní (výše zmíněné),dá se u ní vydržet hodně dlouho a navíc podněcuje rozšíření vědomostí - prostě dopařím a jdu si o tom něco přečíst.Nejsem suchoprd co nepije pivo,ale radši si zapařím a kvalitní hru do detailu rozeberu s lahváčem na stole,než sedět a čumět na film,kterej vím,jak dopadne.O hospodě ani nemluvě :P
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Demon
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Demon »

Přesně tak s kámošem taky věčně kecáme o PC a hrách a vedle nás zas někdo rozebírá kolik toho kdo večer vypil.
Po Silent Hunteru jsem taky sháněl knížku o ponorkách.
Athlon 64 X2 5400+ Black Edition (AM2) 2800MHz@3115MHz,AC Freezer 64 Pro Asus M2N-E nForce 570 Ultra Geil DDR II 3x2GB 800MHz
Gainward Golden Sample Goes Like Hell 4850GS DDR5 750/3900 LG GSA H10N Seagate 160GB Sata II , Samsung F3 1TB
Seasonic Energy Knight SS-500ET, T3 500W Case-Thermaltake Matrix VD2000BNS Microsoft Habu

22" Dell 2209WA
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“