Gamepad Logitech Rumblepad II - nejde na hry...
- tomygo
- Začátečník

-
Gamepad Logitech Rumblepad II - nejde na hry...
Koupil jsem si Gamepad Logitech Rumblepad II (http://www.okcomputers.cz/DetailPage.asp?DPG=51655) a nechce mi nějak fungovat v hrách. Pokud dám ovládací panely - herní zařízení a vlastnosti a testování, tak jede v pohodě. Ale ve hře je problém, např. ve Fifě mi jdou jen tlačítka, ta páčka ani jedna. V PES4 jdou trochu i ty páčky, ale jen jak se jim chce a ještě k tomu místo doleva to jde doprava a je to celý nějak rozjebaný. Pak jsem dával NHL06 a tam mi jde menu ovládat i levou páčkou, ale ve hře zase nic a jezdit můžu jen těma tlačítkovejma šipkama.... Nevíte, v čem je problém, když při testu v ovl.panelech se to chová normálně??? Díky
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Blbá otázka... Přepnul jsi pomocí tlačítka "mode" ovládání z osmisměrného tlačítka na analogové páčky? Některé hry vyžadují z důvodů nekompatibility patch, ale to by se kvalitních gamepadů Logitech většinou týkat nemělo, alespoň já žádné takové problémy nemám.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- tomygo
- Začátečník

-
Díky, teď už to jde. Kdyby k tomu byl český manuál, tak by nabyl problém, ale cizí jazyky nejsou moje hobby. Akorát je to teda dost citlivý, když jsem třeba v menu ve Ffě chtěl popojet níž, tak jsem to stlačil dolů a jezdí to dokola pořád. Asi budu muset ťukat hodně s citem, nebo se s tím dá něco udělat???
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Problém přeskakování položek v menu Fifa 2006 by měl vyřešit výše zmíněný oficiálně vydaný patch. Ke stažení je tady.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED