logitech mx518 - bolí mě prsty

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Poplik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

logitech mx518 - bolí mě prsty

Příspěvek od Poplik »

no takže sem se při upgradu rozhodl že investuju do kvalitní myši a koupil sem si logitech mx 518. Jenže po delším hraní mě bolí prsteníček a prostředníček, což si se starou myší nepamatuju (tušim logitech netscroll nebo tak nějak) myslíte že ji špatně držim? mám zápěstí pořád na podložce na jednom místě a myší hýbu jenom prsty, na 1. tlačítku mám ukazovák, na druhym prostředník, malík v takový drážce napravo, a prsteník někde mezi
WEEEEEEEEEEE!!
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

zahod mx518 a kup microsoft ie3.0-me taky mx510 nesedla
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Možná nezvyk ... já jí držím jako ty a žádné problémy nemám.
Goldnoob team proud member!
Belgarion
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Belgarion »

Taky se pridavam mam kolem roku MX510 a nemuzu si stezovat...sedne dobre a prsty me nikdy nebolely:) to spis z klavesnice. Mozna opravdu pujde o zvyk... :wink:
Poplik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

hmm

Příspěvek od Poplik »

no nevim mám jí už od prázdnin, dost mě to štve, za ty prachy.
WEEEEEEEEEEE!!
Belgarion
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Belgarion »

Hmm tak to uz je celkem dlouho, mozna bys ji mohl s nekym zkusit vymenit, s nejakym kamosem za jiny typ, aspon na cas abys opravdu vedel ze je to v mysi a ne v tve ruce:)
Poplik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

no nevim

Příspěvek od Poplik »

já nevim všichni kámoši maj šitky za 5 korun, možná s tátou ale s tou starou mě ruka nebolela
WEEEEEEEEEEE!!
shifty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shifty »

Je to určtitě nezvyk, já už 2 roky intenzivně používám MX 510 a nikdy mě nic nebolelo...Jediný co bych té myšce vytknul je umístění toho nejvrchnějšího tlačítka, nemačká se zrovna pohodlně...
MB: DFI LanParty UT NF4 Ultra - D; CPU: AMD Athlon 64 3000+ Venice@2502MHz: 278x9; 1.6V (Scythe Ninja); VGA: Sapphire X800GTO2 @540/640;16 (Zalman VF700 AlCu); RAM: A - DATA Vitesta 2*512MB DDR (508MHz; 2,5-3-3-5); HDD: Hitachi 80GB SATA2; SOUND: Creative Audigy LS; PSU: Enermax Liberty 500W; CASE: Coolermaster Centurion 5 CAC T05; DVD-RW: LG GSA - 4082B; FAN CONTROL: Thermaltake Hardcano 13; REPRO: Genius SW 5.1 HT; MOUSE: Logitech MX 510
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

No možná je to nezvyk, zkus to chvilku překonávat, ale spíš bych to typl na špatněj tvar myši pro tvoji ruku už jsem o tom několikrát slyšel na forech a hlavně si to vyzkoušel i na sobě, taky proto nemámrád Logitechy...
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

omg.. uz jsem o tom slysel na forech.... chvilkama me svymi dotazy preqapujete panove... nenapadlo te treba, ze kazdej clovek ma jinou ruku..? Proste ti mys nesedi, tak se ji zbav a zkus jinou...
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Maxtor píše:omg.. uz jsem o tom slysel na forech.... chvilkama me svymi dotazy preqapujete panove... nenapadlo te treba, ze kazdej clovek ma jinou ruku..? Proste ti mys nesedi, tak se ji zbav a zkus jinou...
:wink: Většina výrobců se snaží myši dělat pro co nejvíc "ruk" takže ji muže klidně blbě držet v tom není problém :)

Ale z mých zkušeností Razer Sedí lépe než logitechy, a taky je i pro leváky :)
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

Maxtor píše:omg.. uz jsem o tom slysel na forech.... chvilkama me svymi dotazy preqapujete panove... nenapadlo te treba, ze kazdej clovek ma jinou ruku..? Proste ti mys nesedi, tak se ji zbav a zkus jinou...
Právě to jsem řekl, ale právě na Logitechy se v tomto celkem nejvíc nadává, ale možná je to i tím, že jich má nejvíce lidí...
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No ne.. neberte to tak, ze tady po vas kricim.. :) Ja si jen myslim, ze cela ta hromada kecu o tom, jak jsou logitechhy bozii je jen vyhypovana reklama... Logitech nasadil qalitni mys v dobrou dobu a vsichni jsou z toho hotovi.. dnes uz je ale na trhu spousta krys, ktere mu smele konkuruji.. nektere i predci..
Me prave logitechy taky nevyhovujou.. proste mi to nesedi v ruce.. pripada mi to strasne velky...
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Razer... tie su na uplne ine ako logitechy, takze komu Logitech nesadne pretoze je VELKY a VYSOKY, moze prejst na Razer, je NIZKY a MENSI.

Ja som mal od Logitechu MX500, MX1000 a mam Diamondback od Razeru... zjadna mi nevadila, ale na tvar Razera som si uz zvykol a nemenil bych...
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Poplik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

njn

Příspěvek od Poplik »

no já bych chtěl právě zkusit Razer, jenže v jakym obchodě ti ho pučí na vyskoušení. A kupovat ho na slepo vážně nehodlám
WEEEEEEEEEEE!!
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

zklusl bych razera ... uživatelům totiž necpe ,,ergoniomický" tvar jako Logitech ...Razera si držíš dle svého je menší a rychlejší ... ale to sis měl vyzkoušet než sis tu myš pořídil .. Logitechy jsou pro lemry líný :lol: :oops: :wink:
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Digitaldoom píše:Logitechy jsou pro lemry líný :lol: :oops: :wink:
OT: co neni v rukách, to ti myš v cs nebo q3 nenahradí...
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Poplik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Poplik »

Digitaldoom píše:...
nj kdyby to šlo tak si ho vyzkoušim, vybíral sem podle vzhledu a Razer mi přišel takovej obyčejnej, fakt rozhodovaly drobnosti, není potřeba tady flameovat
karf píše: OT: co neni v rukách, to ti myš v cs nebo q3 nenahradí...
to je mi jasný ale prostě sem si řekl že si koupim něco lepšího, taková myš se nemění při každym upgradu takže čim dřív tim líp

Prostě by mě zajímalo kdo máte logitech mx518(510) jak jí držíte a jestli vás nebolí prsty
WEEEEEEEEEEE!!
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

ja som mal MX500 rok a neboleli ma nikdy, ani pri celom dni pri PC, a to este denne sedim za Apple G4 a videls tu ich mys? Total otras - neprakticky ale pekny design.

Je pravda, ze co neni v rukach tak poriadna mys nedozenie, ale ked je nieco v rukach a este mas aj slusnu mys s poriadnou podlozkou a slidermi a hlavne psychicku pohodu, rozdiel je neuveritelny.

Mna napr. po prechode z MX1000 (mal som ju 9 mesiacov) na Razera zacali kamosi na CSSku prvy tyzden podozrievat z cheatovania... proste sa mi uplne zmenil styl hry a znatelne zlepsili vysledky.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Poplik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

tjn

Příspěvek od Poplik »

sice se to nezdá ale kvalitní myš a podložka se fakt pozná
WEEEEEEEEEEE!!
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“