NVIDIA Firewall (Network Acces Manager)

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
empty
Začátečník
Začátečník

NVIDIA Firewall (Network Acces Manager)

Příspěvek od empty »

Mam problem s nastavenim NVIDIA Firewall. Potrebuji ho nastavit tak abych videl ostatni pocitace v siti... Nevite nekdo jak a kde aco nastavit nebo pres jaky protokol ci port pro toto zobrazovani?
PC: AMD Ryzen 7 5800X3D + NZXT Kraken X63| Asus ROG STRIX B550-I GAMING | GIGABYTE GeForce RTX 3080 VISION OC 10G | G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB Neo | Samsung 970 EVO 1TB | ADATA XPG SX8200 Pro SSD 2TB | Cooler Master MasterBox NR200P | Corsair SF750 | NOCTUA NF-A12x25-PWM | NOCTUA NF-A12x15-PWM | 34" Acer Predator X34GS
NAS: Intel Core i3-8100 + ARCTIC Freezer 34| GIGABYTE C246M-WU4 | 2x Kingston 16GB DDR4 2666MHz ECC | WD Blue SN550 NVMe SSD 1TB | 2x Seagate IronWolf 8TB CMR | Fracta Design Mini | Corsair SF650
Laptop: Lenovo Yoga 7 14ARB7 (AMD Ryzen 7 6800U, 14" OLED 2880 × 1800, 16GB LPDDR5, AMD Radeon 680M)
Audio: HiFiMAN HE-400i | Sony WH-1000XM2 & XM5 | Sony LinkBuds S | Audeze Maxwell
pajuna
Nováček
Nováček

Re: NVIDIA Firewall (Network Acces Manager)

Příspěvek od pajuna »

empty píše:Mam problem s nastavenim NVIDIA Firewall. Potrebuji ho nastavit tak abych videl ostatni pocitace v siti... Nevite nekdo jak a kde aco nastavit nebo pres jaky protokol ci port pro toto zobrazovani?
Nejsi sam :sad: . Taky mam dva komply v lokalni siti a nevim jak to nastavit v Network Management aby se videli. Prosel jsem uz mraky diskuzi, ale nikde nic a Nvidia si s manualem asi problem nedela. Jelikoz je tvuj prispevek uz 4 mesice stary, mozna jsi za tu dobu prisel na nejake reseni... nebo porad nic ???
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Já osobně to řeším tak, že ho mám vypnutý a používám Kerio. Počítače se mi vidí, ale nefungují pingy :( .
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
pajuna
Nováček
Nováček

Příspěvek od pajuna »

Don Martinez píše:Já osobně to řeším tak, že ho mám vypnutý a používám Kerio. Počítače se mi vidí, ale nefungují pingy :( .
No to ja ho mam taky vypnuty, ale proc nevyzkouset nForce4 hw firewall, kdyz to deska umi.
Jinak dneska jsem si s tim trosku hral a to sdileni souboru se mi podarilo rozchodit, kdyz jsem povolil TCP/UDP na portech 137+138 a pouze pro ipcko toho pocitace co chci videt. Mam neverejnou ip, takze testovani prustrelnosti tohoto fw je dost blby, ale ja bych ho hodnotil jako urcite lepsi nez SP2, avsak na Kerio nema.
DRACUL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DRACUL »

jednoducho ho ani neinstalujte. ja som sa s tym sral cely den a nic.
C2D 72003,2GHz,GA EP35DS4,ATI 5770 Vapor-X,A-DATA 2*2Gb Viesta,WD 640GB AAKS,Seasonic 520W
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“