RivaTuner - Diskuze, problémy a vše okolo

Testování výkonu a stability PC, výsledkové listiny bechmarků.

Moderátor: Don

Odpovědět
Fly
Nováček
Nováček

Příspěvek od Fly »

Dík za pomoc. Zkusil jsem několik takových prográmků a nejvíc mě zaujal
ScreenCapture, ale taky Wingrab. Dobrej je i CamStudio. Už nebudu muset kamarádům vysvětlovat, kde co mají nastavovat, když budou potřebovat s něčím pomoci. Prostě jim típnu fotečky nebo video (i když ta velikost třeba 3-minutové akce - 30MB, to je síla) a je to. Ale ještě jeden dotaz mám. Jak mám k tomuto příspěvku vložit ten obrázek, aby jste viděli snímky třeba teploty GPU z Rivatuneru? Ale trochu srozumitelně, jsem totiž blonďák :D
AMD 3500+, Asus A8V Deluxe, 2x512 MB DDR 400MHz Transcend, Gigabyte X800Pro, 120GB Seagate SATA, 80GB Seagate šuplík, Audigy 2 ZS, Thermaltake 480W
pepe666
Začátečník
Začátečník

v čem je riva tuner lepší?-ok lock

Příspěvek od pepe666 »

zdarec,nikde sem nic nenašel tak se ptám tady,proč a v čem je riva tuner lepší než ostatní programy,nejsem žádnej znalec ale připadá mi že na přetaktování grafárny stačí orig. ovladače od výrobce a jenom tam odemknout položky k taktování?ne?Jestli se pletu tak mi to někdo prosím srozumitelně vysvětlete jako neznalcovi :shock: dik
Naposledy upravil(a) pepe666 dne pon 3. říj 2005, 14:05, celkem upraveno 1 x.
!!!?
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

V zasade jako neznalcovi ti taktovani pres ovladace staci.Nicmene RivaTuner ti da vetsi volnost co se tyce dalsiho nastovovani,vcetne odemykani nekterych karet :wink:
.
pepe666
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pepe666 »

Holda29 píše:V zasade jako neznalcovi ti taktovani pres ovladace staci.Nicmene RivaTuner ti da vetsi volnost co se tyce dalsiho nastovovani,vcetne odemykani nekterych karet :wink:
jaja šekuju pan blbej tuňák :-D
!!!?
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

:?:
.
pepe666
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pepe666 »

Holda29 píše::?:
neznáš?Ace ventura2-jak je u těch domorodců,to je jedno myslel jsem to tak jako že dik a že si mi to vysvětlil naprosto srozumitelně
!!!?
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Jak psal Holda29 ... a navíc dokáže zobrazit teplotu GPU v tray liště :twisted: (Jiným programem jsem jí tam dostat nedokázal, protože Speedfan ani nic jinýho mi čidlo do grafiky nenajde)
Goldnoob team proud member!
tovr1203
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tovr1203 »

Thellwin píše:Jak psal Holda29 ... a navíc dokáže zobrazit teplotu GPU v tray liště :twisted: (Jiným programem jsem jí tam dostat nedokázal, protože Speedfan ani nic jinýho mi čidlo do grafiky nenajde)
Mohl bys napsat jak, pls? .... já jsem na to nějak nepřišel ...
PC: Ryzen5 1600; MSI B350 Tomahawk; 2x4GB + 2x8GB; Gigabyte GTX 1050Ti OC; Kingston 120GB SSDnow300V + Seagate 1TB + Samsung F1 500GB; LG GH20LS10 black (SATA); GMC H-60 Phoong; EVGA supernova 550 G3; Asus 28" TUF gaming V289Q
konzole: PS5
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Zkráceně ... Hardware monitoring v RT -> setup -> core temperature setup -> show core temperature in tray icon :)
Harry®
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nejasná hodnota v HM v RivaTuneru

Příspěvek od Harry® »

Potřebuju poradit, Hardware Monitoring v RivaTuneru v.20R15.7 mi ukazuje ještě "Core VID, non-dimensional" a jeho hodnota je stále 6,00. Co ten graf znamená? Mám GF6600 AGP, ForceWare 81.85, DirectX 9.0c
C2D E6750 @3Ghz (Primecooler PC-HP4 SuperSilent Heatpipe Cooler) + Asus P5N32-E Sli Plus + 2x 2GB Patriot Extreme Performance 800MHz DDR2 + BFG GF8800GTX OC2 768MB (Thermalright HR-03 Plus + ACUTAKE ACU-FAN92 PRO) + WD Raptor 74GB + LG GSA-H66N SATA + Fortron Epsilon FX600-GLN + Thermaltake MatrixVX VD3000BWA + Logitech MX518 Gaming-Grade + Logitech Media Keyboard + TEAC HP-6D-R 5.1 + 19" LCD LG Flatron L1900E BF + Windows XP 32bit
Harry®
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Harry® »

Nikdo nevíte? Poraďte prosím, docela by mě to zajímalo :sad:
C2D E6750 @3Ghz (Primecooler PC-HP4 SuperSilent Heatpipe Cooler) + Asus P5N32-E Sli Plus + 2x 2GB Patriot Extreme Performance 800MHz DDR2 + BFG GF8800GTX OC2 768MB (Thermalright HR-03 Plus + ACUTAKE ACU-FAN92 PRO) + WD Raptor 74GB + LG GSA-H66N SATA + Fortron Epsilon FX600-GLN + Thermaltake MatrixVX VD3000BWA + Logitech MX518 Gaming-Grade + Logitech Media Keyboard + TEAC HP-6D-R 5.1 + 19" LCD LG Flatron L1900E BF + Windows XP 32bit
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

core VID (voltage ID)

je to nieco so sledovanim napatia na gpu, na google je o tom dost
Ruka
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ruka »

U me to pred spadnutim frekvence vlivem vetsiho pretaktovani GPU nebo RAM, tak to "core VID (voltage ID)", skoci ze 7 treba na 1 a po chvilce se to zas vrati. Takze jaktoze mi dojde k nedostatku napajeni do cipu? :? :x :P :( :) :x

// boha jeho JOZI 2100 prispevku, cos robil ze mas jen jeden vrtulnicek.
// // Nekdo to tu sabotuje. Jozi ztratil 80 prispevku.
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.

Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
Nitram
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nejnovejsi Riva Tuner???

Příspěvek od Nitram »

Chtel bych se zeptat jaky je nejnovejsi Riva Tuner???Myslym kolikatka a kde se da stahnout diky..(pak to tu klidne locknete)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Mirkana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirkana »

ne ne já mám už 15.8 ten je nejnovější

http://www.slunecnice.cz/product/Riva-T ... A83C01E950
MB: GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2,CPU: Ryzen 7 5700x, GPU: Palit RTX 4070ti 12GB, Ram: Corsair 32GB KIT DDR4 3600MHz CL 18 RGB, SSD:Kingston NV2 500GB, SSD 2TB,HDD 4TB, SSD 500G Zdroj: Corsair 850W
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

nejnovejsi je opravdu ten 15.8

download

jinak je to presne tento

RivaTuner 2.0 RC 15.8
....ze by to byl MELOUN
Ruka
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ruka »

To je pravda, ale na tohle vlakno si pamatuji a v dobe kdy bylo zalozeno, tak byla k sehnani verze do 15.7, "tak co tu :) cerite vodu?" :oops:
Ta 15.8 Ti plnohodnotne pofacha na "ForceWare" 81.94 i 81.95, ale jinak si rozumeji i s 15.7, teda pokud mluvime o NVIDII. :roll:
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.

Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
b.e.t.y.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od b.e.t.y. »

prosimvás není někde na netu návod na rivatunner?diky...
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Odpovědět

Zpět na „Benchmarky a diagnostické programy“