Xan píše:jinak uz me fakt stves protoze to vypada ze s timhle budes na invexu zase predemnou
To je normální, tim sere každýho
Jinak k tej barvě: Nevim ale já osobně si představim khaki - tu hnusnou zelenou. Je fakt že takový světlo asi nikdy nebude mít ani katoda ani asi ledka, ale to je jedno. Chceš červenou? Dej červenou!
Tak khaki bude barva case, takže osvětlení decentně červené (rudé).
A nevím, co pořád máte s těmi 5000,- Xane, vždyť tvůj hexagon musí být cenově nějak podobný, ne? A co se Invexu týká...to se ještě uvidí... Rozhodně si myslím, že na Invexu 2006 nás bude víc a i case bude v úplně jiné kvalitě...
no vzhledem k tomu ze ja si pisu vsechno co sem tam narval tak me to zatim vislo na 3025,- nejdraswi byli fany a plexi
//ja myslim ze 5000 je docela malo na kloudnej mod
1) jak vyresis panty (otvirani dvirek) ? Taky planuju ala cheif u svho modu ale porad premyslim, normalni panty tam davat rozhodne nechci, takze to bude alternativa na cheif, ale asi nejaky "koliku z duralu"
2) nechces nafotit to predelani EC displaye ? mam ho tu uz dlouho, ale nechce se mi do toho zatim poustet:o) bud ho tam dam dopredu jen modry, nebo predelam na zluto... Zajimalo by me jestli jsi to udelas tak ze tam das sbrousene plexi a 2, nebo 4 ledky.
1) Taky jsem nad tím přemýšlel a měl jsem už vymyšlenou alternativu z drátu (3mm) ale nakonec použiju normální panty, respektive takový menší a už mám i vymyšlený jejich zakrytí, takže nebudou skoro vidět.
2) No nafotit to samozřejmě můžu, ale upřímně - nic na tom není. Ten displej je podsvícenej jednou 3mm ledkou, která je dokonče i s "nožičkama", takže jen odstříhneš, odvrtáš z té hmoty (něco jako plexi) u toho displeje a napájíš novou LED. Pokud se chceš podívat, tak jsem to tak už dělal u routeru, tam je taky předělanej na červeno...
No ja pouziju asi 4mm kulatinu, ty pantiky by se mi spatne zakryvaly, po bokach bude plexi... ale neni cas... kde na to sakra beres tolik casu...? Studujes, pracujes, mas holku/kluka ??
Jinak EC LCD mam asi jiny nez vy, protoze ja tam mam ty diody 2 a zalite do skla... jinak vymenit ledku nenni problem, to je jisty..
Pánové, vy už nevíte, co by jste řešili, co? Já mám právě největší problém ten, že není čas. Přes týden neudělám vůbec nic, takže jedinej den je sobota, popř. kus neděle.
A jezírko fakt ne...Nevšiml jsem si, že by nějakej americkej tank vozil sebou jezírko. Není to bažina mod, ale Vietcong mod v army stylu. Ale nápad zajímavej...
Možná by nebylo na škodu sehnat pár nábojnic, samozřejmě nejlíp ze zbraní co se tam používaly (= skoro nemožné) Nejlíp zajít na nějakou střelnici a tam se vždycky nějaká kupa najde Případně by se třeba dal v přední masce v jedný z děr po kulce umístit náboj jako probíhající průstřel, nebo je poházet a připevnit po dně case nebo co já vím však ty by jsi něco vymyslel.
No hezkej nápad, ale už mě to napadlo trochu dřív...proto už mám doma přes měsíc 50ks nábojů 7,62x51, tedy .308, který tam budou využitý. Samozřejmě to nejsou ostrý, jsou prázdný...
A JEŠTĚ PRO ŠŤOURALY - TY NÁBOJE NEJSOU NIJAK NEBEZPEČNÉ, JSOU PRÁZDNÉ!
Stoobi píše:No hezkej nápad, ale už mě to napadlo trochu dřív...proto už mám doma přes měsíc 50ks nábojů 7,62x51, tedy .308, který tam budou využitý. Samozřejmě to nejsou ostrý, jsou prázdný...
[img]...[/img]
A JEŠTĚ PRO ŠŤOURALY - TY NÁBOJE NEJSOU NIJAK NEBEZPEČNÉ, JSOU PRÁZDNÉ!
no sem zvedavej kam je das zda se me jich moc ale jinak sou pekný
kde si je sehnal?
No nepředpokládám, že bych využil všechny, ale uvidíte sami...nebudu zatím nic prozrazovat... Bude to překvapení...původně jsem nechtěl ukazovat žádnou fotku, ale když už to dravgunov nakousl...