Windows Vista Beta 1 a boot
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- WoiTa
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Windows Vista Beta 1 a boot
Mam strach z toho, ze mi po instalaci Vista rozhasi bootovani. Momentalne mam na poci Slackware + Windows XP, nabiha mi LILO, kde si vyberu OS (jak jinak). Co ale udela Vista pokud se ji rozhodnu nainstalovat na novou partition? Dostanu se i nadale do XPcek a Linuxu nebo se chova jak bagr a nebere ohledy na nainstalovany OS? Nezkousel jste nekdo?
- kurtneil
- Nováček

- johny128
- Začátečník

Re: Windows Vista Beta 1 a boot
ohlady bere, keby si mal iba winxp tak vytvori dualboot(sam som to kedysi instaloval) , neviem ale ako to spravi v pripade linuchu, neviem ci nebudes musiet obnovovat liloWoiTa píše:Mam strach z toho, ze mi po instalaci Vista rozhasi bootovani. Momentalne mam na poci Slackware + Windows XP, nabiha mi LILO, kde si vyberu OS (jak jinak). Co ale udela Vista pokud se ji rozhodnu nainstalovat na novou partition? Dostanu se i nadale do XPcek a Linuxu nebo se chova jak bagr a nebere ohledy na nainstalovany OS? Nezkousel jste nekdo?
2kurtneil: ale ale, mal si to vobec nainstalovane?neviem co take chcu nacpat do beta2 aby to bolo "vhodnejsi pro verejnost"
- WoiTa
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- kurtneil
- Nováček

Proste v t bete1 ješte není kompletní uživatelské prostředí, není to odlazene, chyby atd...johny128 píše:neviem co take chcu nacpat do beta2 aby to bolo "vhodnejsi pro verejnost"![]()
Se mi libi jak kazdy druhy nadawa na windowsy a přitom je všichni používajíjohny128 píše:proste bezny suxx windows s ktorym to ide dole vodou
kurtneil
- Dony
- Středně pokročilý

- WoiTa
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Konqueror
- Začátečník

-
No možno si to už medzitým skúsil, ale mal som dual boot Windows XP + Ubuntu (cez Grub), a keď som reinštaloval Windows XP tak mi tento dual boot zrušil, tj. musel som obnovovať Grub (nemal som spomínané Lilo, ale myslím že Grub je podobný)WoiTa píše:Mam strach z toho, ze mi po instalaci Vista rozhasi bootovani. Momentalne mam na poci Slackware + Windows XP, nabiha mi LILO, kde si vyberu OS (jak jinak). Co ale udela Vista pokud se ji rozhodnu nainstalovat na novou partition? Dostanu se i nadale do XPcek a Linuxu nebo se chova jak bagr a nebere ohledy na nainstalovany OS? Nezkousel jste nekdo?
IMHO povedal by som, že Vista nájde na PC nainštalované WinXP, pridá ich do boot managera (vlastného samozrejme) a Linux odpáli. Čiže by si musel obnovovať Lilo, ale neviem to na 100%.