AGP grafika aneb vanocny darcek

Cokoli se týká koupě nové grafiky, upgradu starší či porovnání různých typů.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO

Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jan Machalík »

sh píše:s timhle se da opravdu s eclapem souhlasit , prave tehle par mesicu je prelomovejch a propustnosti te 6600gt diky 128bit sbernici jde do haje , popravde cela starsi generace zacina byt dost pokorovana a neni vyuzita u novych her , ideal by si bylo pockat na x1800xl a mas klid

ovsem zde se bavime o AGP karte a cpat zase 5K do AGP karty je dost skoda , to je fakt lepsi si pockat a pak to prodat a jit do PCIE

Jasne, ale vem si, ze dost lidi, hraje dnes jeste na staricke GeForce 3 TI, GeForce 4 nebo radeonu 8500, a stale jim to jeste na pareni staci, jiste, ze ten pozitek nebude takovej jako se 7800GT apod, ale konecne pochopte, ze ne kazdaj na 7800GT ma prachy, prece jenom kdyz porovnam bezne veny 7800 GT a 6600GT, pak je to 11500KC vs. 5000KC, a uznejte sami, ze rozdil 6500Kc je dost markantni.Vy jdete porad jen po vykonu, jiste, protoze na ten vykon mate, ale ten kdo nema, se hold musi smirit s tim, ze na nejvyssi detaily hrat nemuzu a musi koupit nejakou z tech levnejsich karet.Mnoho lidi ma dnes taky Radeona 9550 v nepretaktovanem stavu, myslite ze Oblivion na tyhle karte nepujde ?Ja si myslim ze pujde, sice na minimum, ale pujde, v tom pripade musi jit i na 6600GT, ktera je 2x tak vykonna, nehlede o tom, kdyz ji pretaktujes.Proste 6600 GT mu bude na rozumny pareni stacit nejmene jeste rok :wink:
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

2 jan michalik:

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=52563

jen chci rict , ze dneska vyhodit x litru za grafiku , kterou budu kupovat za pul roku znova je kravina , kdyz prechod na jinou patici vyjde na par kacek...
de_ny
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od de_ny »

gasp0 píše:Nasel som tuto grafcu http://www.bgsdistribution.sk/showdoc.d ... duct=39473 asi za 5000 sk neviete co je to zac??? Pretaktovana LE s DDR3 pametami omg sak to je sklbenie asi 3 nazvov inych vyrobcov :lol: :lol: . Myslite ze sa oplati alebo k nej mate nejake vyhady atd. thx za rady
Mno vypada to zaujimavo :wink: a je tam i test v 3Dm05, zaujimave :)
ze LE OC :D :D sqely nazov :)
Ale nezda sa mi, aby mala DDR3 pamete :-/
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“