sh píše:s timhle se da opravdu s eclapem souhlasit , prave tehle par mesicu je prelomovejch a propustnosti te 6600gt diky 128bit sbernici jde do haje , popravde cela starsi generace zacina byt dost pokorovana a neni vyuzita u novych her , ideal by si bylo pockat na x1800xl a mas klid
ovsem zde se bavime o AGP karte a cpat zase 5K do AGP karty je dost skoda , to je fakt lepsi si pockat a pak to prodat a jit do PCIE
Jasne, ale vem si, ze dost lidi, hraje dnes jeste na staricke GeForce 3 TI, GeForce 4 nebo radeonu 8500, a stale jim to jeste na pareni staci, jiste, ze ten pozitek nebude takovej jako se 7800GT apod, ale konecne pochopte, ze ne kazdaj na 7800GT ma prachy, prece jenom kdyz porovnam bezne veny 7800 GT a 6600GT, pak je to 11500KC vs. 5000KC, a uznejte sami, ze rozdil 6500Kc je dost markantni.Vy jdete porad jen po vykonu, jiste, protoze na ten vykon mate, ale ten kdo nema, se hold musi smirit s tim, ze na nejvyssi detaily hrat nemuzu a musi koupit nejakou z tech levnejsich karet.Mnoho lidi ma dnes taky Radeona 9550 v nepretaktovanem stavu, myslite ze Oblivion na tyhle karte nepujde ?Ja si myslim ze pujde, sice na minimum, ale pujde, v tom pripade musi jit i na 6600GT, ktera je 2x tak vykonna, nehlede o tom, kdyz ji pretaktujes.Proste 6600 GT mu bude na rozumny pareni stacit nejmene jeste rok