Miranda vs. posílání souborů
- mir77
- Začátečník

Miranda vs. posílání souborů
Nevím, jestli to tu už bylo, nic sem nenašel, ale rozhodně je to podle mě problém týkající se více lidí. Posílání souborů pokud máte neveřejnou IP adresu dsot dobře nejde... vlastně vůbec... v mym případě, když mám jako poskytovatele připojení Karneval a mám neveřejnou IP adresu nemám nejmenší šanci přes Mirandu jakejkoliv soubor poslat... Přes ICQ5 to samozřejmě de... Máte s tím někdo zkušenosti? Nějaká chytrá rada? Plugin? Cokoliv?
Dell Inspiron 7720, HP Compaq 6530b
- ghosthunter
- Začátečník

- mir77
- Začátečník

- Axis
- Začátečník

-
Re: Miranda vs. posílání souborů
Osobne mam najnvosiu mirandu, mam verejnu ipcku (dialup),a mam takisto niekedy problem s posielanim suborov na icq..a aj mna to zacina sratmir77 píše:Nevím, jestli to tu už bylo, nic sem nenašel, ale rozhodně je to podle mě problém týkající se více lidí. Posílání souborů pokud máte neveřejnou IP adresu dsot dobře nejde... vlastně vůbec... v mym případě, když mám jako poskytovatele připojení Karneval a mám neveřejnou IP adresu nemám nejmenší šanci přes Mirandu jakejkoliv soubor poslat... Přes ICQ5 to samozřejmě de... Máte s tím někdo zkušenosti? Nějaká chytrá rada? Plugin? Cokoliv?
- shifty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Přesně..Já nemůžu NIKDY poslat ani přijmout soubor v mirandě. Ještě ani jednou se mi to nepodařilo..Když teda chcu něco poslat/přijmout, tak zapnu ICQ 5. Většinou to ale prý bývá nastavením firewallu. Já ale zatím žádný firewall nemám, tak nevím. Pokoušel jsem se to hodněkrát zpravit, ale marně, tak jsem to nakonec vzdal.
Jinak TADY je fórum o mirandě, kde se tohle taky řeší.
MB: DFI LanParty UT NF4 Ultra - D; CPU: AMD Athlon 64 3000+ Venice@2502MHz: 278x9; 1.6V (Scythe Ninja); VGA: Sapphire X800GTO2 @540/640;16 (Zalman VF700 AlCu); RAM: A - DATA Vitesta 2*512MB DDR (508MHz; 2,5-3-3-5); HDD: Hitachi 80GB SATA2; SOUND: Creative Audigy LS; PSU: Enermax Liberty 500W; CASE: Coolermaster Centurion 5 CAC T05; DVD-RW: LG GSA - 4082B; FAN CONTROL: Thermaltake Hardcano 13; REPRO: Genius SW 5.1 HT; MOUSE: Logitech MX 510
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
já mam neveřejnou ip (jsem za routerama) a posílání přes mirandu mi jde. může být problém někde po cestě - firewall a tak. ale miranda i s neveřejnou ip posílat umí
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- mir77
- Začátečník

tam mi taky poradily leda hovno.. nikdo neví :-\shiftyP píše:Přesně..Já nemůžu NIKDY poslat ani přijmout soubor v mirandě. Ještě ani jednou se mi to nepodařilo..Když teda chcu něco poslat/přijmout, tak zapnu ICQ 5. Většinou to ale prý bývá nastavením firewallu. Já ale zatím žádný firewall nemám, tak nevím. Pokoušel jsem se to hodněkrát zpravit, ale marně, tak jsem to nakonec vzdal.
kua.. stejně si asi zaplatim veřejný ip
Dell Inspiron 7720, HP Compaq 6530b
- parallax
- Nováček

Mě jdou z mirandy posílat soubory jenom některým lidem. Když posílám soubor někomu co má mirandu tak se to pošle vždycky, ale problémy bejvaj občas když posílám do icq4 nebo icq5... IP mam normálně veřejnou a stejně se to občas nerozjede...
možná na to má menší vliv i icq protokol/plugin v mirandě, dřív sem tam měl nějaký starší ISee a teď když sem tam hodil ICQ Oscar v.8 tak sem zatim skoro žádný problémy s posíláním/přijímáním nezaznamenal...
možná na to má menší vliv i icq protokol/plugin v mirandě, dřív sem tam měl nějaký starší ISee a teď když sem tam hodil ICQ Oscar v.8 tak sem zatim skoro žádný problémy s posíláním/přijímáním nezaznamenal...
- Agaga
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- mir77
- Začátečník