100% zatížení procesoru!

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
_peper
Nováček
Nováček

100% zatížení procesoru!

Příspěvek od _peper »

Neustále je procesor takto zatížen. Mám avast, nejnovější aktualizace, nenašel nic :( SpyBoot našel Shmitfrauda a ještě něco, odstranil jsem vše a je to stále stejné :( Jinak ještě mám nainstalované Keiro, ale to teď nejde spustit 8)
Setkal už se někdo s tímhle problémem? Poradí někdo?
Naposledy upravil(a) _peper dne ned 18. pro 2005, 12:56, celkem upraveno 1 x.
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

pozri ctrl+alt+del a v procesoch checkni ktory program ti zere 100%
_peper
Nováček
Nováček

Příspěvek od _peper »

bylo to kpfsse.exe, takže tuším, že Kerio :) Ukončil jsem proces a Kerio odinstaloval. PC se zrychlilo, ale teď je ve správci úloh systému, nečinné procesy systému (16kB) a pohybuje se to od 80% - 90%. Je to normální?
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

_peper píše:bylo to kpfsse.exe, takže tuším, že Kerio :) Ukončil jsem proces a Kerio odinstaloval. PC se zrychlilo, ale teď je ve správci úloh systému, nečinné procesy systému (16kB) a pohybuje se to od 80% - 90%. Je to normální?
Nečinné procesy jsou defakto procenta výkonu procesoru, která leží ladem nevyužita - je to v pořádku. Akorát se mi zdá divný, že by ti Kerio žralo tolik...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Shimi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shimi »

me jednoho casu kerio taky zralo 100procent vykonu,stalo se mi to kvuli tomu,ze jsem ho mel crac*nuty a updatoval sem ho na novou verzi
AMD Athlon XP Barton 2500+ @ 2.04GHz (185MHz x11 / 1,675V) / Arctic Cooling Copper Silent 2TC, MSI-6570 K7N2 Delta (nForce 2 Ultra 400) @ Eurocase 300W / nForce 100Mbs Networking Controller & 5.1 Soundcard, 2x VDATA 512MB RAM DDR 400 @ 11-3-3-2.5 / Dual Channel, MSI GeForce FX5600XT (:() @ 300 / 500MHz, NEC DVD-RW ND-3520AW / SuperRack, Seagate 380013AS Barracuda 80GB @ SATA / 7200rpm, Hyundai ImageQuest Q770 @ 17" / 60Hz / 1280x1024, Genius Black Keyboard K627 / IntelliMouse Explorer 3.0 @ USB, Cannon i250 @ blank papers, Win XP Pro @ SP2, Philips SBC HP140 @ my head, Creative I-Trigue 3400 @ my table
_peper
Nováček
Nováček

Příspěvek od _peper »

2shimi: tak přesně tohle jsem udělal. A od té dobi to žralo jako pes! Tak to je dobrej postřeh :-D Neupgreadovat cracknutou verzi :wink:
_peper
Nováček
Nováček

Příspěvek od _peper »

Horší teď je, že už tam nemůžu Kerio nainstalovat vůbec :( Pokaždé mi to zatíží procesor :x Co s tím? Mám promazat registry??? :roll:
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

_peper píše:Horší teď je, že už tam nemůžu Kerio nainstalovat vůbec :( Pokaždé mi to zatíží procesor :x Co s tím? Mám promazat registry??? :roll:
sry, ale warez tu imho nikto riesit nebude :) ale tie registry mozes vyskusat, ale sancu tomu nedavam :roll:
NazQul
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NazQul »

zkus jinej firewall, je jich spousta ktery se keriu vyrovnaj ci ho dokonce predci
Do you want to try SWAT 4, FEAR, Quake 4 or GuildWars online ? Looking for some clan ? www.FragingPriority.net has all the answers u need :)
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“