zdravim, docela premyslim ,ze bych si poridil Logitech s510, bezdratovy set klaveska + mys. co jsem videl z obrazku, tak se mi opravdu moc libi (hlavne ta klaveska ), ale zas je to bezdrat, rad si sem tam zaparim treba nejake autka, ci tak...
No co já mám zkušenosti tak ta myš stojí zahov.. Za tu cenu bych šel spíše do bezdrátového Microsoftu (nedávno jsem se taky rozmejšlel a vyzkoušel jsi různé) nebo bych připlatil...
no na mys nejsem nejak moc narocny (ted mam tu nejlevnejsi optickou od Geniusu, co ji sviti scrolovaci kolecko, co neskroluje ), takze to bude pro me pln edostacujici.
no, prave ze jsem nekde cetl take reakce, jakoze nekdy kdyz drzim tlacitko na klavesnici, tak za par sekund prestane vysilat ale to mam pocit bylo u jineho vyrobce... jen jestli treba i toto netrpi nejakym takym nesvarem.
tak uz ten zazrak mam doma! a myslim ze do je docela pekna zalezitost, hlavne dyzajnek je fajenj a ta myske je doopravdy trosku slabsi, ale oproti te me byvale mysce (genius, co ji sviti skrolovaci kolecko) to je nebe na zemi za ten peniz paradni bezdratovy set...