Logitech s510 - mate nekdo?

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
mytch
Nováček
Nováček

Logitech s510 - mate nekdo?

Příspěvek od mytch »

zdravim, docela premyslim ,ze bych si poridil Logitech s510, bezdratovy set klaveska + mys. co jsem videl z obrazku, tak se mi opravdu moc libi (hlavne ta klaveska :D ), ale zas je to bezdrat, rad si sem tam zaparim treba nejake autka, ci tak...

http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=26123

poreferujte pls nekdo sve nazory, diky
Poplik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

ehm

Příspěvek od Poplik »

no jestli paříš auta tak v čem je problém? Ty to ovládáš myší?
WEEEEEEEEEEE!!
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: ehm

Příspěvek od Coololooser »

Poplik píše:no jestli paříš auta tak v čem je problém? Ty to ovládáš myší?
no nektery hry (zavodni) se ovladaj mysi. treba lfs.
0118 999 881 999 119 7253
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

No co já mám zkušenosti tak ta myš stojí zahov.. Za tu cenu bych šel spíše do bezdrátového Microsoftu (nedávno jsem se taky rozmejšlel a vyzkoušel jsi různé) nebo bych připlatil...
mytch
Nováček
Nováček

Příspěvek od mytch »

no na mys nejsem nejak moc narocny (ted mam tu nejlevnejsi optickou od Geniusu, co ji sviti scrolovaci kolecko, co neskroluje :lol: ), takze to bude pro me pln edostacujici.

no, prave ze jsem nekde cetl take reakce, jakoze nekdy kdyz drzim tlacitko na klavesnici, tak za par sekund prestane vysilat :sad: ale to mam pocit bylo u jineho vyrobce... jen jestli treba i toto netrpi nejakym takym nesvarem.
mytch
Nováček
Nováček

Příspěvek od mytch »

tak uz ten zazrak mam doma! :-D a myslim ze do je docela pekna zalezitost, hlavne dyzajnek je fajenj :D a ta myske je doopravdy trosku slabsi, ale oproti te me byvale mysce (genius, co ji sviti skrolovaci kolecko) to je nebe na zemi :-D za ten peniz paradni bezdratovy set...
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“