Dobry den
Prosim, budte zvlaste opatrni pri pouzivani e-mailu jako jsou
Yahoo, Hotmail, AOL a dalsi. Tato informace prisla dnes rano jak od Microsoftu tak od Nortona.
Prosim, poslete to kazdemu, kdo ma pristup k internetu. Muzete dostat na prvni pohled neskodny e-mail s prezentazi v Power Point nazvanou 'Life is beautiful'.
Pokud jej obdrzite, za zadnou cenu prezentaci NEOTVIREJTE okamzite ji vymazte. Pokud ji otevrete, na vasi obrazovce se ukaze zprava 'It is too late now, your life is no longer beautiful.' Nasledne ZTRATITE VSE ve vasem PC a osoba, ktera vam toto zaslala ziska pristup k vasemu
jmenu, emailu a heslu.
Toto je novy virus, ktery vstoupil do obehu v sobotu odpoledne.
AOL jiz potvrdil, ze je to vazne a ze antivirove programy nejsou
schopne tento virus znicit. Virus byl vyroben
hackerem, ktery si rika 'life owner'.
Prosim, preposlete tuto zpravu vsem vasim pratelum a pozadejte
je, aby ji co nejrychleji predali dal.
Přišlo to někomu taky?Nebo si ze mě zas někdo udělal prdel?
e-mail! ! !
- Ada
- Nováček

- zombux
- Odborník PCT

- Ada
- Nováček

- zombux
- Odborník PCT

to není nic divnýho... pokud ti někdo pošle mail a to tak, že jsi jedna kopie z mnoha, znamená to že všichni vidí adresy všech příjemců (proto je lepší používat slepou kopii - Bcc, což ale lamy nevědí), plus k tomu další špatně nastavenej klient kterej automaticky přidává všechny adresy do adresáře a nebo rovnou rozesílá hromadný e-maily všem komu může, tohle je typickej příklad.Ada píše:Taky se mi to zdálo přehnaný,ale přišlo mi divný že mi to přišlo od nějakýho uplně neznámího člověka na všechny tři emailový schránky.No to je jedno.
viz www.hoax.cz - stránka kde jsou pěkně pohromadě nejnovější hoaxy
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Lemra
- Čestný člen

Re: e-mail! ! !
Už jen tohle je absolutní nesmysl. Hacker je "profese" zcela vzdálena produkci samoreplikujících se kódů.Ada píše:.... Virus byl vyroben hackerem, ktery si rika 'life owner'...
- Ada
- Nováček