Canon iP5200

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Odpovědět
Vizi
Začátečník
Začátečník

Canon iP5200

Příspěvek od Vizi »

cus muze mi nekdo poradit prosim sd tiskarnou Canon iP5200 nebo podobnou ? vlastnim tuhle tiskarnu par dni zkousel sem tisknout foto ktere funguje vporadku ale po tisknuti DVD verbatin zacne tiskarna zlobit .. DVD je potisknutelne ale po vlozeni do nastavce a zacnuti rezimu tisk nachystaneho obr. nastavec s DVD zajede a po chv vyjede a nic se nestane zacne blikat zlut kontrolka 2krat ..

manula sem se docet co to znamena ale vse mam vporadku :(
nevim co delam spatne :? :(

dekuji za kazdy napad
pazda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pazda »

nazdar mám taky tuhle tiskárnu, ale CD jsem zatím netiskl takže nedokážu poradit, snad jen zkus překontrolovat nastavení tisku, jestli někde není něco špatně....

Ale mám tu taky jeden problém při instalaci ovladačů napíše instalace se nezdařila. Vůbec nedokopíruje soubory ovladačů. Počítac sice najde nový hardware, ale pak mi vyskočí chyba: zadaný profil barev je neplatný. Ve vlastnostech obrazovky jsem zkoušel zvolit jiný profil s příponou .icc nebo .icm ale zase na mě vybafne chybová hláška... Zkoušel jsem tiskárnu zaregistrovat ručně do systému a pak funguje, jenže dává příliš moc červené a mám pocit, že nastavení dávkování na to nemá vliv. Navíc pokaždém restartu mi vyskočí instalace nového hardwaru a situace se opakuje.
Nevíte někdo co s tím?
HP Z600: CPU: 2x Xeon X5675 3GHz - 12core, RAM: 48GB DDR3, GPU:RX560, HDD1: SLC 2x 60GB RAID0, HDD2: Samsung 850 500GB, LCD: Dell U2716 QHD OS: Win 7
MAC: Macbook Pro 13" 2018 - i7 2,7GHz, 16GB RAM, 500GB Flash
HTPC: Mac Mini 2012 - i7 2,3GHz, 16GB RAM, 120GB SSD, 1TB HDD
NAS Synology DS214 + 2x WD Red 6TB
Apple TimeMachine 2TB
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

pazda píše:nazdar mám taky tuhle tiskárnu, ale CD jsem zatím netiskl takže nedokážu poradit, snad jen zkus překontrolovat nastavení tisku, jestli někde není něco špatně....

Ale mám tu taky jeden problém při instalaci ovladačů napíše instalace se nezdařila. Vůbec nedokopíruje soubory ovladačů. Počítac sice najde nový hardware, ale pak mi vyskočí chyba: zadaný profil barev je neplatný. Ve vlastnostech obrazovky jsem zkoušel zvolit jiný profil s příponou .icc nebo .icm ale zase na mě vybafne chybová hláška... Zkoušel jsem tiskárnu zaregistrovat ručně do systému a pak funguje, jenže dává příliš moc červené a mám pocit, že nastavení dávkování na to nemá vliv. Navíc pokaždém restartu mi vyskočí instalace nového hardwaru a situace se opakuje.
Nevíte někdo co s tím?

cau a instaloval si to podle toho navodu ? je v celku dulezite dodrzet ten postup zapojeni tiskarny pak to muze zlobit ...
pazda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pazda »

jj podle navodu, do detailu. uz nevim co s tim....
HP Z600: CPU: 2x Xeon X5675 3GHz - 12core, RAM: 48GB DDR3, GPU:RX560, HDD1: SLC 2x 60GB RAID0, HDD2: Samsung 850 500GB, LCD: Dell U2716 QHD OS: Win 7
MAC: Macbook Pro 13" 2018 - i7 2,7GHz, 16GB RAM, 500GB Flash
HTPC: Mac Mini 2012 - i7 2,3GHz, 16GB RAM, 120GB SSD, 1TB HDD
NAS Synology DS214 + 2x WD Red 6TB
Apple TimeMachine 2TB
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“