Zasekává se myš

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Ninjaman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Zasekává se myš

Příspěvek od Ninjaman »

Zdravim. Nedavno jsem si koupil bezdrátový set Logitech desktop optical http://reviews.zdnet.co.uk/hardware/...0000315,00.htm a mam ten problem, ze pokud s mysi napriklad jedu plynule po obrazovce a zmacknu na ni nektere tlacitko, tak se kurzor na chvili zastavi. Je to teda chvilicka, ale napriklad ve hrach je temer nepouzitelna (nebo se musim trefit vzdy napoprve) :(
Nema nekdo nejakou radu co bych mohl vyzkouset? Jde mi o to jestli je problem v mysi nebo jenom nekde v nejaky blbosti. Dik
Intel Core i5-3570K, Gelid Tranquillo, MSI Z77-G43, 2x4GB Kingston HyperX, Sapphire R9 380 4GB, Crucial M4 128GB, 2x400GB Samsung, 1x1TB Samsung, 2x2TB Seagate, DVD-RW Sony, CoolerMaster Silent Pro M600, HP LP2275w. Thermaltake Armor.
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

prijimac by mel byt vzdalen nejmene 20 cm od mysi a klavesnice. tohle mas ok?
Ninjaman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ninjaman »

Puvodne jsem ho mel dal (cca 1m) a v ramci pokusu jsem ho ted dal bliz (cca 20cm) a zlobi to furt stejne
Intel Core i5-3570K, Gelid Tranquillo, MSI Z77-G43, 2x4GB Kingston HyperX, Sapphire R9 380 4GB, Crucial M4 128GB, 2x400GB Samsung, 1x1TB Samsung, 2x2TB Seagate, DVD-RW Sony, CoolerMaster Silent Pro M600, HP LP2275w. Thermaltake Armor.
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“