Přesměrovávání prohlížeče na reklamu
- Fallen-one
- Nováček

-
Přesměrovávání prohlížeče na reklamu
Prosím pomoc. nějakej malware mi přesměrovává Firefoxovský prohlížeč na reklamu (spořiče, kasina, nabídky financí atd...). Projel sem počítač aktualizovaným Ad-Aware i Spybot SD, a našlo mi to Gain.Gator - tak sem to všechno odstranil a smazal i z registru odstranil ale pořád nic. Po chvilce surfování na netu mi najednou něco přesměruje stránku na reklamu. neotevře se nové pup-up okno ale to stávající aktuální se přesměruje, jako bych já zadal novou adresu pro vyhledávání. a takhle se to opakuje co minutu či dvě a na všech otevřených oknech Firefox. Sem už zoufalý, nevím, jak se toho zbavit. PROSÍM PORAĎTE, POMOZTE. Diky moc.
- zombux
- Odborník PCT

- Fallen-one
- Nováček

-
Díky hoši
Díky. Stáhnul sem si Spy Sweeper, projel to...A to sem se podivil. Asi 87 položek. A Ad-aware ani Spybot nenašly nic. Tak sem to dal odstranit a je po problému. Jen je škoda, že je to shareware. Takže pro příště už budu vědět a sahnu rovnou po Sweeperu. 
- fanik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Díky hoši
aby nebylo priste, tak spis udelej nejaka preventivni opatreni... ten spysweeper je jen na omezenou dobu, ikdyz je best.Fallen-one píše:Díky. Stáhnul sem si Spy Sweeper, projel to...A to sem se podivil. Asi 87 položek. A Ad-aware ani Spybot nenašly nic. Tak sem to dal odstranit a je po problému. Jen je škoda, že je to shareware. Takže pro příště už budu vědět a sahnu rovnou po Sweeperu.
co se tyka prevence, tak mi klidne napis SZ
- SQL_Slammer
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Fallen-one
- Nováček

-
ALE NE...JE TO TU ZNOVA
Tak...je to tu znova. Opet stejny problem, zase se mi oteviraji veFirefoxu samy okna na reklamu. To je peklo. A nemůžu to ničím dostat ven. Mám Kerio Firewall, Spy Sweeper s aktivním štítem a AVG 7.0. A nic,. nedokážu se toho zbavit. Dokonce SpySweeper ani Spybot nic nenajdou. už sem zoufalý. Předtím SpySweeper několikrát našel "Look2me" adware ale teď už nic. Už nevím, co dál. Prosím pomozte...
- matajon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Fallen-one
- Nováček

-
- Thellwin
- Administrátor

Hledej http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=14269Fallen-one píše:co je to HiJackThis? Respektive kde to najdu/zjistím/vezmu?
Goldnoob team proud member!
- Fallen-one
- Nováček

-
Díky, kouknu na to a provedu
Zítra sem hodím ten výpis. Jen na začátek chci říct, že nepoužívám IE, ale výhradně Mozzila FireFox 1.5. A problémy začaly po nainstalování verze 1.5 místo původní 1.0 (ale možná je to jen souhra náhod...). A vyskakují mi okna FireFoxu, ne IE (mam FF nastavenej jako výchozí prohlížeč) ...Ale teď mě napadá, že sem nedávno použil IE pro update WinXP