Gun
Moderátor: Baneshee
- Dr.Evil
- Začátečník

Jak dostanu toho jednookyho bastarda?Uz me to pekne sere!Ted me to spadlo do woken s chybovou hlaskou...
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
- Inferno
- Začátečník

Uplne jednoduse.Staci hodit nebo strelit lukem dynamit do takovych tech kaluzi co sou na zemi.Musis si to spravne nacasovat abys tu kaluz zapalil zrovna kdyz ji projde a v druhe casti kdyz uz je naclej a je zalezlej na tom balkone staci ve spomalenym modu rychle sestrelovat ty velky baleni dynamitu co po tobe hodi.
- Dr.Evil
- Začátečník

Dik, dohrano! Skoda ze me to tak baviloInferno píše:Uplne jednoduse.Staci hodit nebo strelit lukem dynamit do takovych tech kaluzi co sou na zemi.Musis si to spravne nacasovat abys tu kaluz zapalil zrovna kdyz ji projde a v druhe casti kdyz uz je naclej a je zalezlej na tom balkone staci ve spomalenym modu rychle sestrelovat ty velky baleni dynamitu co po tobe hodi.
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
- Inferno
- Začátečník

JJ je to po dlouhe dobe z jineho soudku ale super hra.Skoda ze neni alespon tak o 250% delsi.Treba vydaji GUN 2 a vezmou si priklad delky hry z takoveho GTA.
Dr.Evil píše:Dik, dohrano! Skoda ze me to tak baviloInferno píše:Uplne jednoduse.Staci hodit nebo strelit lukem dynamit do takovych tech kaluzi co sou na zemi.Musis si to spravne nacasovat abys tu kaluz zapalil zrovna kdyz ji projde a v druhe casti kdyz uz je naclej a je zalezlej na tom balkone staci ve spomalenym modu rychle sestrelovat ty velky baleni dynamitu co po tobe hodi.
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

Re: GUN - OUT! (GTA z 19. století)
Hrajete to ještě někdo? Teď jsem to rozehrál znovu a často se mi stává, že se hra trhá vždycky když hrábne disk. Přitom nedostatkem paměti to určitě není. Mám Pentium E2200, GeForce 9800GT a 4 GB RAM
Jinak hra je to i přes jednoduchost a slabou grafiku super. Co mě štve jako jediný je nemožnost nastavit AA a AF
Jinak hra je to i přes jednoduchost a slabou grafiku super. Co mě štve jako jediný je nemožnost nastavit AA a AF
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur