Malý problém s webcam
- marcos
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Malý problém s webcam
Zdravim.mám takovej problémek..pořídil jsem si webcam..Logitech - mám jí na stolnim compu,všechno sem nainstaloval ale pak když zapnu icq a chci se s někym spojit tak se to sice spojí ,ale já jen vidim toho druhýho a on u mě má jen černou obrazovku..a řpitom ve windowsech kamerka normálně funguje a všechno..tak si říkám,že asi budu muset povolit ve firewallu tu kamerku nebo spíš ten software pro tu webcam?!co myslíte?? ale pak jde taky o to že sem si koupil ještě jednu přenosnou webcam..a tu když připojim k notebooku tak ta mi normálně funguje...
MTB:GIGABYTE Z97X-Gaming 3, Intel Z97, 1x PCIe x16, DDR3 3200, SATA III RAID, USB 3.0, VGA, DVI, HDMI, Killer GLAN, 8ch audio, ATX, sc1150; Procesor:Intel Core i5-4460 Quad-Core, 3.20GHz (84W);HDD 1:Intel 530 240GB SSD;HDD 2:WD Caviar Green 2000GB SATA II;HDD3:WD Caviar Green 2000GB, SATAII;Blu-Ray:LG BH10LS30-LRB;Operační paměť:4x4GB DDR3 Kingston 1600Mhz, Dualchannel;Skříň:Fractal Design Define R4 Black Pearl - Window;Zdroj:Fortron Aurum S 500;OS:Microsoft Windows 10 Pro