Zdar, potřebuju poradit. Mel jsem v kompu jen CD ROM, tak jsem koupil i DVD ROMku ze si ji tam přidám. První moje zděšení přišlo když jsem viděl že v původní CDROMce jsou tři kabely (datovej, zdroj a zvuk) a ja měl pro zapojení nové DVDROMky jen dva -datovej a zdroj. Ten malej zvukovej tam je jen jeden tak jsem ho nechal v původní CDROMce. Pustil jsem počítač se zapojeným pouze datovym a zdrojovym kabelem v nové DVDROMce, v domění že se to nějak vyvrbí - a vono hov.. .
Nejde mi zvuk vubec. Media player hlasi chybu při spuštění jakéhokoliv zvuk. souboru. Nevím co s tím, prosím poraďte, nerozumím tomu..
po připojení nové DVD ROMky nejde zvuk
Moderátor: CageJ
- pevol
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Klídek, ten třetí tenkej káblík přenáší analogové audio. Používal se dřív, dneska už všechny mechaniky umí přehrávat digitálně, takže už není potřeba. Čili mechanika potřebuje dva kabely - IDE a napájení. Takže jsi to zapojil naprosto korektně.
Nicméně to s tím zvukem je divný. Přidání DVD-ROMky by na to nemělo mít vliv, nebo mě aspoň nenapadá, kde by mohlo... Co máš za zvukovku ?
Nicméně to s tím zvukem je divný. Přidání DVD-ROMky by na to nemělo mít vliv, nebo mě aspoň nenapadá, kde by mohlo... Co máš za zvukovku ?
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- Thellwin
- Administrátor

- pevol
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- pevol
- Nováček

-