klavesnide Genius Slimstar usb/ps2

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Loisak
Začátečník
Začátečník

klavesnide Genius Slimstar usb/ps2

Příspěvek od Loisak »

custe,dosdtal sem tuhle klavesnici..nejdrive sem ji zkousel prez ps2-instalace v poho vse funguje...pustil sem Speedy a ejhle...pri stisknuti dvou tlacitek (sipek) ta druha nefunguje ..musim tu prvni pustit nebo zmacknout znova!Proto jsem ji odinstaloval a zapojil do usb ..po projeti instalace na usb mi napise ze se neda instalovat stejny soubor a klavesnice se tak nenainstaluje dokonce..nevite kde mam najit ty soubory nebo ulozena data z ps2 a vymazat je? neni to nekde v BIOSU<<?? diky :x
X2_4200/4600_AM2-E_X1900GT_4X512
patrix
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od patrix »

ja ji mam a jede mi v pohode bez jakychkoliv ovladacu (win xp sp2)
mozna bys mohl zkusit nainstalovat nove ovladace i pro zakladni desku
Loisak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Loisak »

patrix píše:ja ji mam a jede mi v pohode bez jakychkoliv ovladacu (win xp sp2)
mozna bys mohl zkusit nainstalovat nove ovladace i pro zakladni desku
nepomohlo..ty sipky sem odstranil vypnutim NUMlocku..stejne sem ale nerozbeh to usb a ve hrach se mi stava ze se sekne ovladani a treba chodim furt dopredu nebo na nejakopu stranu..musim macnout jinou klavesu a pak to zase jde..nevim nevim asi reinstal windousu:(
X2_4200/4600_AM2-E_X1900GT_4X512
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

No podivej se, tohle obyc. klavesnice delaj, obzvlast u sipek, treba kombinace "horni" a "leva" sipka dela bordel...

Jinak ovladace kvavesnice v biosu? :-D Tam musis mit akorat zapnuta neco jako "USB keybord support", popr. vypnuty "PS/2 keybord support".

BTW - na Genius radsi jejich soft nepouzivej, obcas maj slusnou vec, ale jejich soft je na prd...
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“