FAQ: IE problem s vnucenou domovskou stránkou

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
sotek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

zatím bez problémů

Příspěvek od sotek »

Mě teda vždy pomůže AdAware, Spybot, Nod32 a poslední dobou dost často i HiJackThis. Ale záleží co člověk chytí. To pak je kolikrát nejrychlejší format. :D
ASUS P7P55D-E, i3-540 3.06@4.4GHz, 2x2GB DDR3 1600 Kingston, Gigabyte GTS250
Kesav
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Homepage

Příspěvek od Kesav »

Pokud se sama od sebe mění a jedná se o nějaký anglický pí*****y, tak ve složce Windows najdete soubor skriptu, bude to buďto soubor "update12.js" nebo "update13.js", na ten stačí pravým tlač. myši kliknout a dát upravit, a tam už si to změníte sami :-D
Měto pomohlo. Po této změně jsem změnil prohlížeč na Avant Browser a už min. 4 měsíce bez problému
CPU: AMD Athlon XP 2200+
RAM: 2x 512 MB
Graf: nVidia Geforce FX 5200
Sir_Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir_Killer »

Firefox rulezzz!!! Ja som behal na IE a je to beznadejne, on sa zas*re aj tak, aj ked sa postavis na hlavu...
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 76#6639076
Now working on project :

Hazard[2] - sketches complete, hdd complete
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Sir_Killer píše:Firefox rulezzz!!! Ja som behal na IE a je to beznadejne, on sa zas*re aj tak, aj ked sa postavis na hlavu...
Souhlas, od tý doby co funguju na firefoxu, tak no problem. Firefox for president :wink:
Cabas
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nemohu zmenit domaci stranku

Příspěvek od Cabas »

kamarad mi ted volal,zenemuze stale zmenit domaci stranku.Porad mu tam leze nejaka jina.Muzete poradit jak to zlikvidovat ?Diky....
Skrin-Sunbeam Acrylic AC-HUVB - Middletower; DFI Lanparty UT nF4 Ultra SLI-DR; CPU AMD Athlon A64 4000+ 64-bit HT SanDiego socket 939 - Zalman; 2 x 1024MB G.Skill Extreme Series F1-4000USU2-2GBHZ ; Sapphire Atlantis ATI Radeon X850XT 256 MB VIVO, PCI-E (540@1180) ; HDD 30GB, HDD Hitachi Deskstar 250GB SATA II, HDD Maxtor 300GB SATA 16MB , Bezdrátový set Logitech MX 700, Genius SW-5.1 Home Theater , DVD±R BenQ DW 1640 Dual Layer , DVD±R LG GSA-4163B Dual Layer, Zdroj napájecí Blue Hiper Type R580W
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

o jakou stránku jde???? Stáhni si Hijack This. Pokud v prvních položkách tedy R0 a R1 bude jméno té stránky tak at jej fixne a poslední rada. Předokládám že tento problém má s prohlížečem IE ,at používá FireFox nebo Operu. Osobně dávám přednost FF
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

0118 999 881 999 119 7253
Cabas
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cabas »

Dikes za odpovedi...ano je to IE.....Zkousel jsem to s tim softem Hijack This fixnul jsem to a po kazdem restartu mam to same.Zkousel jsem i Ad-aware a porad stejne.....stranka je ted "about.blank" a nemuzu to zmenit...Co s tim ?
Skrin-Sunbeam Acrylic AC-HUVB - Middletower; DFI Lanparty UT nF4 Ultra SLI-DR; CPU AMD Athlon A64 4000+ 64-bit HT SanDiego socket 939 - Zalman; 2 x 1024MB G.Skill Extreme Series F1-4000USU2-2GBHZ ; Sapphire Atlantis ATI Radeon X850XT 256 MB VIVO, PCI-E (540@1180) ; HDD 30GB, HDD Hitachi Deskstar 250GB SATA II, HDD Maxtor 300GB SATA 16MB , Bezdrátový set Logitech MX 700, Genius SW-5.1 Home Theater , DVD±R BenQ DW 1640 Dual Layer , DVD±R LG GSA-4163B Dual Layer, Zdroj napájecí Blue Hiper Type R580W
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

já to tušil. Náhodou about.blank mi taky nakazil IE takže se v tom pohrabu a pak napíši jak toho šmejda vymazat.

Každopádně zkuste spysweeper, CWShreeder. Vypnout obnovu systému, smazat cache prohlížeče, pomocí příkazu regedit (ruční editor registru) vyhledejte všechny položky co mají neco společného s "about.blank" a odstrante.
Cabas
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cabas »

Recon píše:já to tušil. Náhodou about.blank mi taky nakazil IE takže se v tom pohrabu a pak napíši jak toho šmejda vymazat.

Každopádně zkuste spysweeper, CWShreeder. Vypnout obnovu systému, smazat cache prohlížeče, pomocí příkazu regedit (ruční editor registru) vyhledejte všechny položky co mají neco společného s "about.blank" a odstrante.
Problem je vyresen...Nastesti to vyresil pouho pohym AVG 7 free Edition....Dokonce tam mel 17 trojanu...husty.....
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

Cabas píše:
Recon píše:já to tušil. Náhodou about.blank mi taky nakazil IE takže se v tom pohrabu a pak napíši jak toho šmejda vymazat.

Problem je vyresen...Nastesti to vyresil pouho pohym AVG 7 free Edition....Dokonce tam mel 17 trojanu...husty.....
OK v tom případě by pomohly všechny programy co jsem psal :-D
Nick
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nick »

Hrk píše:
zombie píše:pokud jde o CoolWebSearch, informace o něm jsou tady - http://www.spywareinfo.com/~merijn/cwschronicles.html

a je tam i link na program k jeho odstranění - http://www.spywareinfo.com/~merijn/cwsc ... cwshredder

stačí číst FAQ a/nebo používat Google :wink:
Takze tento program to vyresil takze kdo mate podobny problem stahujte!
Dix moc!
Jak ten program funguje? Diky moc
Nick
Začátečník
Začátečník

Co s tim??????

Příspěvek od Nick »

Mam problem, na pocitaci se mi pravidelne vraci cookies administrator@atwola.txt Program Spyware doctor ji sice odstrani ale jak zapnu PC tak za 5 min je zpet (zhruba) Program Spybot Search and Destroy mi nic nenajde jen v prubehu skenu vyhodi hlášku "There were problems
in the include (cesta s k programu Spyboot) \Hijakckers.sbi a v nem je uvedeno

C:\Security\Spybot - Search & Destroy\Includes\Hijackers.sbi | CoolWWWSearch.Feat2Installer.ADS | <$FILE_DATA>

Pouzivam Kerio a mam blokovane vsechny typy utoku

Pouzivam Operu 8.01
compák
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od compák »

Dělaj to hlaně šmejdi např.vydělávací společnost SPEDIA atd.PRASATA!!!! :evil:
???COŽE???
[M@s|ers]
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od [M@s|ers] »

to musis srusit tu domovsku stranku vo vihladavaci co pouzivas ciz eto je asi nevim co mas .akej mas internet exploler alebo operu,alebo mozilu
Hacked"""""""""""""""""Hacker""""""""""""""Hackers
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

Od té doby, co používám Kerio personal firewall v kombinaci s AVG 7 a Spy Emergency(100% lepší než Ad-aware, navíc v češtině a má rezidentní štít) nemám nejmenší problémy s tímhle šmejdem z ameriky a ostatních spamově-aktivních prdelí světa

Spy Emergency 2005 - rozhodně vyzkoušejte, nebudete litovat
http://www.slunecnice.cz/product/Spy-Emergency/
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“