FAQ: IE problem s vnucenou domovskou stránkou
- sotek
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
zatím bez problémů
Mě teda vždy pomůže AdAware, Spybot, Nod32 a poslední dobou dost často i HiJackThis. Ale záleží co člověk chytí. To pak je kolikrát nejrychlejší format. 
ASUS P7P55D-E, i3-540 3.06@4.4GHz, 2x2GB DDR3 1600 Kingston, Gigabyte GTS250
- Kesav
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Homepage
Pokud se sama od sebe mění a jedná se o nějaký anglický pí*****y, tak ve složce Windows najdete soubor skriptu, bude to buďto soubor "update12.js" nebo "update13.js", na ten stačí pravým tlač. myši kliknout a dát upravit, a tam už si to změníte sami
Měto pomohlo. Po této změně jsem změnil prohlížeč na Avant Browser a už min. 4 měsíce bez problému
Měto pomohlo. Po této změně jsem změnil prohlížeč na Avant Browser a už min. 4 měsíce bez problému
CPU: AMD Athlon XP 2200+
RAM: 2x 512 MB
Graf: nVidia Geforce FX 5200
RAM: 2x 512 MB
Graf: nVidia Geforce FX 5200
- Sir_Killer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Firefox rulezzz!!! Ja som behal na IE a je to beznadejne, on sa zas*re aj tak, aj ked sa postavis na hlavu...
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 76#6639076
Now working on project :
Hazard[2] - sketches complete, hdd complete
Now working on project :
Hazard[2] - sketches complete, hdd complete
- RaZZoR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Cabas
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nemohu zmenit domaci stranku
kamarad mi ted volal,zenemuze stale zmenit domaci stranku.Porad mu tam leze nejaka jina.Muzete poradit jak to zlikvidovat ?Diky....
Skrin-Sunbeam Acrylic AC-HUVB - Middletower; DFI Lanparty UT nF4 Ultra SLI-DR; CPU AMD Athlon A64 4000+ 64-bit HT SanDiego socket 939 - Zalman; 2 x 1024MB G.Skill Extreme Series F1-4000USU2-2GBHZ ; Sapphire Atlantis ATI Radeon X850XT 256 MB VIVO, PCI-E (540@1180) ; HDD 30GB, HDD Hitachi Deskstar 250GB SATA II, HDD Maxtor 300GB SATA 16MB , Bezdrátový set Logitech MX 700, Genius SW-5.1 Home Theater , DVD±R BenQ DW 1640 Dual Layer , DVD±R LG GSA-4163B Dual Layer, Zdroj napájecí Blue Hiper Type R580W
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Cabas
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Dikes za odpovedi...ano je to IE.....Zkousel jsem to s tim softem Hijack This fixnul jsem to a po kazdem restartu mam to same.Zkousel jsem i Ad-aware a porad stejne.....stranka je ted "about.blank" a nemuzu to zmenit...Co s tim ?
Skrin-Sunbeam Acrylic AC-HUVB - Middletower; DFI Lanparty UT nF4 Ultra SLI-DR; CPU AMD Athlon A64 4000+ 64-bit HT SanDiego socket 939 - Zalman; 2 x 1024MB G.Skill Extreme Series F1-4000USU2-2GBHZ ; Sapphire Atlantis ATI Radeon X850XT 256 MB VIVO, PCI-E (540@1180) ; HDD 30GB, HDD Hitachi Deskstar 250GB SATA II, HDD Maxtor 300GB SATA 16MB , Bezdrátový set Logitech MX 700, Genius SW-5.1 Home Theater , DVD±R BenQ DW 1640 Dual Layer , DVD±R LG GSA-4163B Dual Layer, Zdroj napájecí Blue Hiper Type R580W
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
já to tušil. Náhodou about.blank mi taky nakazil IE takže se v tom pohrabu a pak napíši jak toho šmejda vymazat.
Každopádně zkuste spysweeper, CWShreeder. Vypnout obnovu systému, smazat cache prohlížeče, pomocí příkazu regedit (ruční editor registru) vyhledejte všechny položky co mají neco společného s "about.blank" a odstrante.
Každopádně zkuste spysweeper, CWShreeder. Vypnout obnovu systému, smazat cache prohlížeče, pomocí příkazu regedit (ruční editor registru) vyhledejte všechny položky co mají neco společného s "about.blank" a odstrante.
- Cabas
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Problem je vyresen...Nastesti to vyresil pouho pohym AVG 7 free Edition....Dokonce tam mel 17 trojanu...husty.....Recon píše:já to tušil. Náhodou about.blank mi taky nakazil IE takže se v tom pohrabu a pak napíši jak toho šmejda vymazat.
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
OK v tom případě by pomohly všechny programy co jsem psalCabas píše:Problem je vyresen...Nastesti to vyresil pouho pohym AVG 7 free Edition....Dokonce tam mel 17 trojanu...husty.....Recon píše:já to tušil. Náhodou about.blank mi taky nakazil IE takže se v tom pohrabu a pak napíši jak toho šmejda vymazat.
- Nick
- Začátečník

-
Jak ten program funguje? Diky mocHrk píše:Takze tento program to vyresil takze kdo mate podobny problem stahujte!zombie píše:pokud jde o CoolWebSearch, informace o něm jsou tady - http://www.spywareinfo.com/~merijn/cwschronicles.html
a je tam i link na program k jeho odstranění - http://www.spywareinfo.com/~merijn/cwsc ... cwshredder
stačí číst FAQ a/nebo používat Google
Dix moc!
- Nick
- Začátečník

-
Co s tim??????
Mam problem, na pocitaci se mi pravidelne vraci cookies administrator@atwola.txt Program Spyware doctor ji sice odstrani ale jak zapnu PC tak za 5 min je zpet (zhruba) Program Spybot Search and Destroy mi nic nenajde jen v prubehu skenu vyhodi hlášku "There were problems
in the include (cesta s k programu Spyboot) \Hijakckers.sbi a v nem je uvedeno
C:\Security\Spybot - Search & Destroy\Includes\Hijackers.sbi | CoolWWWSearch.Feat2Installer.ADS | <$FILE_DATA>
Pouzivam Kerio a mam blokovane vsechny typy utoku
Pouzivam Operu 8.01
in the include (cesta s k programu Spyboot) \Hijakckers.sbi a v nem je uvedeno
C:\Security\Spybot - Search & Destroy\Includes\Hijackers.sbi | CoolWWWSearch.Feat2Installer.ADS | <$FILE_DATA>
Pouzivam Kerio a mam blokovane vsechny typy utoku
Pouzivam Operu 8.01
- compák
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- [M@s|ers]
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

Od té doby, co používám Kerio personal firewall v kombinaci s AVG 7 a Spy Emergency(100% lepší než Ad-aware, navíc v češtině a má rezidentní štít) nemám nejmenší problémy s tímhle šmejdem z ameriky a ostatních spamově-aktivních prdelí světa
Spy Emergency 2005 - rozhodně vyzkoušejte, nebudete litovat
http://www.slunecnice.cz/product/Spy-Emergency/
Spy Emergency 2005 - rozhodně vyzkoušejte, nebudete litovat
http://www.slunecnice.cz/product/Spy-Emergency/
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur