Praskani v int.zvukovce

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
pajin.r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Praskani v int.zvukovce

Příspěvek od pajin.r »

Ahojky mam integrovanou zvukovku via 1617a +nejnovejsi drivery...normalne ve winech bez problemui při pouštěni hudby,ale v ehrach mě praska napr battlefield 2 atd..nevite co stim diky
game-Přechod na xbox ,už me ten upgrade pěkne .....
Notebook:Něco na brozdáni pohledám
woodbine
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od woodbine »

Taky se s tím potýkám. Zákl. deska je ASUS P4PE s int. "zvukovkou" (AC '97, 6-channel). Podle rady tady na fóru jsem ztlumil všechny nepoužívaný vstupy, ale praskání ve hrách nebo při přehrávání hudby je slyšet dál. Zkoušel jsem to na repro i na sluchátkách, abych vyloučil chybu tohohle druhu.

Vyreší to koupě samostatný zvuk. karty? Nebo může být chyba někde jinde (ovladače, jiný zařízení, který by mohlo způsobovat rušení...)?
pajin.r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajin.r »

woodbine píše:Taky se s tím potýkám. Zákl. deska je ASUS P4PE s int. "zvukovkou" (AC '97, 6-channel). Podle rady tady na fóru jsem ztlumil všechny nepoužívaný vstupy, ale praskání ve hrách nebo při přehrávání hudby je slyšet dál. Zkoušel jsem to na repro i na sluchátkách, abych vyloučil chybu tohohle druhu.

Vyreší to koupě samostatný zvuk. karty? Nebo může být chyba někde jinde (ovladače, jiný zařízení, který by mohlo způsobovat rušení...)?
ja mel drive zvukovku v pci a nedelalo me to...tedky me to dela zatim me nikdo neporadil co stim
game-Přechod na xbox ,už me ten upgrade pěkne .....
Notebook:Něco na brozdáni pohledám
woodbine
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od woodbine »

Jinak jsem zjistil, že to praská jenom někdy. Takovýhle závady se hledají a odstraňujou nejlíp... :roll:
Lamicz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamicz »

Praskani dela sdileny IRQ s nejakym prostredkem zakladni desky (nejhorsi je IDE radic). S tim v podstate nic neudelas, mas proste smulu, je to blbe navrzena deska, tudiz je lepsi koupit nejakou do PCI ;)
:: DESKA :: Asus A8V-XE (VIA K8T890) :: CPU :: AMD Athlon 64 3700+ :: VGA :: ATI Asus GF7600 512MB - passive solution :: RAM :: 4x 256MB Samsung :: HDD :: 80GB Maxtor PATA ::
woodbine
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od woodbine »

Lamicz píše:...je to blbe navrzena deska, tudiz je lepsi koupit nejakou do PCI ;)
No, tohle jsem chtěl slyšet. ;) Asi bude opožděnej Ježíšek... :)
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“