Mam takovy maly problem,
Mam nove PC a nastaly potize a to konkretne se systemem, obcas normalne nabehne - treba po restartu vzdy, ale kdyz PC vypnu a necham chvili byt, pote zapnu tak takrka vzdy najede jen LOADING win XP - to bud jezdi dokolecka a nebo se kousne. Pomaha jen vlezt do nouzoveho rezimu a vratit system zpet, pote PC normalne nabehne.....
Uz jsem zkusil mnoho veci(Norton utilites-opravit, defragmentaci a pod, ale stale to same) a nevim si rady.... dela to uz od zacatku, kdy na nem byly pouze ovladace a zakladni soft.
Nevi nekdo co z tim ? byl bych fakt moc rad, kdyby to slo nejak vyresit, aniz bych reinstaloval.
Sestava je: WinXP SP2 / Proc:P4 3.4 / Deska: Asus P5N32 Deluxe (Nforce-Sli) / Hdd: 2x Seagate 160Gb SATAll / 2048 RAM / Zvuk: X-Fi Elite PRO / Grafika: GeForce 7800 GTX / Zdroj: Thermaltake 480W
XP - Startuje jak chce - prosim pomoc
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- MarsRover
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
XP - Startuje jak chce - prosim pomoc
Pod stolem mě tiše fičí a bliká: CPU: P4 3.4Ghz 2Mb // MB: Asus P5N32-SLi Nforce4 x16 // GPU: Asus EN 7800GTX // 2Gb RAM Kingston // Zvuk: X-Fi Elite PRO // PSU: Thermaltake TWV 480W // Chlazeni: Scythe Ninja + Akasa 120mm // TT Hardcano 12 // 2xUV katoda
- johny128
- Začátečník

- MarsRover
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Ne,ne...dostal jsem to slozene, pouze jsem do toho vrazil nejake doplnky a pod.. ale vse jsem kontroloval. Pamet je OK.johny128 píše:to si si skladal ty?skusal si memtest?ci nie je nieco s pametou..
Pod stolem mě tiše fičí a bliká: CPU: P4 3.4Ghz 2Mb // MB: Asus P5N32-SLi Nforce4 x16 // GPU: Asus EN 7800GTX // 2Gb RAM Kingston // Zvuk: X-Fi Elite PRO // PSU: Thermaltake TWV 480W // Chlazeni: Scythe Ninja + Akasa 120mm // TT Hardcano 12 // 2xUV katoda