Nedopatrenim pripojen dalsi disk se systemem.

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
MarsRover
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Nedopatrenim pripojen dalsi disk se systemem.

Příspěvek od MarsRover »

Mam takovy problem..

Jezisek prinesl novej PC a jelikoz jsem byl liny cpat do nej data z DVDcek, tak jsem ze stareho PC vyndal disk, pripojil na novej PC a zapl, ale omylem jsem ze stareho PC zapojil systemovy disk a XP pa startu zacaly neco nastavovat... nechal jsem to byt, pripojil ten spravny a v poradku presunul data.

Jenze XP ted pri loading a bootovani bud nekdy nabehnou a nebo az po nekolikatem resetu pac pri bootovani to vytuhne.
Nevi nekdo co z tim please ? Jsem smireny s reinstalaci systemu, pokud to ma pmoci.

Ps:Stary omylem pripojeny disk IDE byl v rezimu master!
Nove disky jsou SATAll Seagate 160Gb
PC: Intel P4 3.4 / Deska: Asus P5N32-SLi - Nforce / 2048 RAM / Graf: 7800 GTX /
Pod stolem mě tiše fičí a bliká: CPU: P4 3.4Ghz 2Mb // MB: Asus P5N32-SLi Nforce4 x16 // GPU: Asus EN 7800GTX // 2Gb RAM Kingston // Zvuk: X-Fi Elite PRO // PSU: Thermaltake TWV 480W // Chlazeni: Scythe Ninja + Akasa 120mm // TT Hardcano 12 // 2xUV katoda
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

takže abych to pochopil správně, ten starej systémovej disk ve starym kompu teď zlobí, pokud máš zaplou obnovu systému tak se můžeš vrátit zpět
MarsRover
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarsRover »

NoTHX píše:takže abych to pochopil správně, ten starej systémovej disk ve starym kompu teď zlobí, pokud máš zaplou obnovu systému tak se můžeš vrátit zpět
Ne..... prave ze po pripojeni stareho systemoveho disku, zlobi systemovy disk v novem PC.
Pod stolem mě tiše fičí a bliká: CPU: P4 3.4Ghz 2Mb // MB: Asus P5N32-SLi Nforce4 x16 // GPU: Asus EN 7800GTX // 2Gb RAM Kingston // Zvuk: X-Fi Elite PRO // PSU: Thermaltake TWV 480W // Chlazeni: Scythe Ninja + Akasa 120mm // TT Hardcano 12 // 2xUV katoda
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“