Mam takovy problem..
Jezisek prinesl novej PC a jelikoz jsem byl liny cpat do nej data z DVDcek, tak jsem ze stareho PC vyndal disk, pripojil na novej PC a zapl, ale omylem jsem ze stareho PC zapojil systemovy disk a XP pa startu zacaly neco nastavovat... nechal jsem to byt, pripojil ten spravny a v poradku presunul data.
Jenze XP ted pri loading a bootovani bud nekdy nabehnou a nebo az po nekolikatem resetu pac pri bootovani to vytuhne.
Nevi nekdo co z tim please ? Jsem smireny s reinstalaci systemu, pokud to ma pmoci.
Ps:Stary omylem pripojeny disk IDE byl v rezimu master!
Nove disky jsou SATAll Seagate 160Gb
PC: Intel P4 3.4 / Deska: Asus P5N32-SLi - Nforce / 2048 RAM / Graf: 7800 GTX /
Nedopatrenim pripojen dalsi disk se systemem.
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- MarsRover
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Nedopatrenim pripojen dalsi disk se systemem.
Pod stolem mě tiše fičí a bliká: CPU: P4 3.4Ghz 2Mb // MB: Asus P5N32-SLi Nforce4 x16 // GPU: Asus EN 7800GTX // 2Gb RAM Kingston // Zvuk: X-Fi Elite PRO // PSU: Thermaltake TWV 480W // Chlazeni: Scythe Ninja + Akasa 120mm // TT Hardcano 12 // 2xUV katoda
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
- MarsRover
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Ne..... prave ze po pripojeni stareho systemoveho disku, zlobi systemovy disk v novem PC.NoTHX píše:takže abych to pochopil správně, ten starej systémovej disk ve starym kompu teď zlobí, pokud máš zaplou obnovu systému tak se můžeš vrátit zpět
Pod stolem mě tiše fičí a bliká: CPU: P4 3.4Ghz 2Mb // MB: Asus P5N32-SLi Nforce4 x16 // GPU: Asus EN 7800GTX // 2Gb RAM Kingston // Zvuk: X-Fi Elite PRO // PSU: Thermaltake TWV 480W // Chlazeni: Scythe Ninja + Akasa 120mm // TT Hardcano 12 // 2xUV katoda