Jj pokud máš naintalovaný Ad-Aware tak ho otevírá při scanu SpyWare. Ad-Watch je rezident Ad-Aware a ten s Lavasoft PFW moc do kontaktu nepřijde (nebo ve FW nijak vpravený není, ale nechci kecat protože jsem jej prakticky netestoval, z důvodu který jsem uvedl výše, a to kopie Outpostu, on je na 1. pohled uplně stejný, vlastně i na druhý)NoTHX píše:a jsou tam nějaké vazby na AdAware&AdWatch? že bych si ušetřil práci![]()
jaký je nejlepší FireWall ??
- killerTJ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
NOTE ACER TM 5720G (111) C2DM T7500 4GB HD2600 512MB
- killerTJ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Některé pluginy v outpostu jsou taky zbytečné a já je mám vypnuté. Třeba blokovač reklam zvládá kvalitní browser, a kontrolu mailu zase Nod32. Já používan jen blokovač Refferes (v aktivním obsahu zbytek jako blokování skriptů flash animací atd umí FF1.5 + Extensionschytač reklam, ochranu proti útoku na počítač, rubač aktivního obsahu, DNS cache, kontrolu příloh e-mailů, a ještě blokovač webu podle obsahu.
- zombux
- Odborník PCT

řekněme že blokování reklam není v Opeře řešeno nejoptimálnějc takže musí posloužit firewall nokillerTJ píše:Některé pluginy v outpostu jsou taky zbytečné a já je mám vypnuté. Třeba blokovač reklam zvládá kvalitní browser, a kontrolu mailu zase Nod32. Já používan jen blokovač Refferes (v aktivním obsahu zbytek jako blokování skriptů flash animací atd umí FF1.5 + Extensions), a DNS Cache a anti spy.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- killerTJ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Přesně pro tohle používám FF, jeho rozšíření jako Ad-block, FlashGot, No scripts, Tab Mix + jsou parádnízombux píše:řekněme že blokování reklam není v Opeře řešeno nejoptimálnějc takže musí posloužit firewall nokillerTJ píše:Některé pluginy v outpostu jsou taky zbytečné a já je mám vypnuté. Třeba blokovač reklam zvládá kvalitní browser, a kontrolu mailu zase Nod32. Já používan jen blokovač Refferes (v aktivním obsahu zbytek jako blokování skriptů flash animací atd umí FF1.5 + Extensions), a DNS Cache a anti spy.
- zombux
- Odborník PCT

to rozhodně jo, ale Firefox mi prostě nevyhovuje, adblock je jediná věc která je na něm opravdu super. ale to je fuk, zase by z toho byl flamekillerTJ píše:Přesně pro tohle používám FF, jeho rozšíření jako Ad-block, FlashGot, No scripts, Tab Mix + jsou parádnízombux píše: řekněme že blokování reklam není v Opeře řešeno nejoptimálnějc takže musí posloužit firewall no
pro zájemce, udělal jsem screenshoty z (ne úplně nakonfigurovanýho) Outpostu

- killerTJ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

myslím že ho máme nastavenej podobně, to co tam mám já navíc je buď z defaultní instalace a není to aktivní, a nebo tam je BlockkillerTJ píše:Tady není co dodat jenom já svchostu moc nevěřímpro zájemce, udělal jsem screenshoty z (ne úplně nakonfigurovanýho) Outpostu
- killerTJ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

- killerTJ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- EfineSS
- Středně pokročilý

-
- killerTJ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
NetBios blokuje tento FW automaticky. Smaž pravidlo pro svchost a povol odchozí pro port 80(http) a 443(https) (já smazal všechna pravidla a pokud nějaký program komunikuje s netem tak mu přidělím pravidlo). Všechny příchozí zakaž. Jinak běžně používané porty jsou 110 POP3, 25 SMTP, 995 POP3 SSL, 465 SMTP SSL, 20-21 FTP, 80 HTTP, 443 HTTPS, 3128 Proxy, Větsinou jiné porty povolovat nemusiš. Snad jsem to napsal alespoň trochu srozumitelněEfineSS píše:Nikde tam nemuzu najit to nastaveni blokovani procesu..Jinak zablokoval jsem NetBios a ted se mi zda jakoby to pripojeni bylo pomalejsi.. V nastaveni firewallu jsem uplnej laik, takze bych chtel pozadat zkusenejsi o pomoc..
Firewall mam samozrejme Outpost..
- zombux
- Odborník PCT

jak to nastavit je skvěle popsáno tady http://outpostfirewall.com/forum/showthread.php?t=9858
- killerTJ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jj, ale přece jenom ta konfigurace je skoro 2 roky stará.zombux píše:jak to nastavit je skvěle popsáno tady http://outpostfirewall.com/forum/showthread.php?t=9858
- zombux
- Odborník PCT

mě osobně funguje parádněkillerTJ píše:Jj, ale přece jenom ta konfigurace je skoro 2 roky stará.zombux píše:jak to nastavit je skvěle popsáno tady http://outpostfirewall.com/forum/showthread.php?t=9858
- EfineSS
- Středně pokročilý

-
2 killerTJ: Ja ale nevim kde to nastavit.. 
//edit: 2 zombux: Ne ze bych neumel aspon trochu anglicky, ale prece jen je pro me nastaveni firewallu "spanelska vesnice" natoz to prelouskavat jeste z anglictiny..
//edit: 2 zombux: Ne ze bych neumel aspon trochu anglicky, ale prece jen je pro me nastaveni firewallu "spanelska vesnice" natoz to prelouskavat jeste z anglictiny..
Naposledy upravil(a) EfineSS dne čtv 29. pro 2005, 16:47, celkem upraveno 1 x.
- zombux
- Odborník PCT

- killerTJ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Options -> Applications settings (pokud jsi v learning modu klidně můžeš smazat všechna pravidla a povolovat pro jednotlivé aplikace porty, většinou povol odchozí spojení pro porty 80, 443, 20, 21, 110)EfineSS píše:2 killerTJ: Ja ale nevim kde to nastavit..
- EfineSS
- Středně pokročilý

-
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: