Použití VIVO na MSI 6600 GT

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Braba
Nováček
Nováček

Použití VIVO na MSI 6600 GT

Příspěvek od Braba »

Koupil jsem si 6600GT od MSI a nějak nemohu rozchodit VIVO. Grafika se mi detekuje, tak že PC je na TV, ale když to propojím s vedeodekodérem, kde mám TV signál, tak opačně se nedetekje. Používá někdo VIVO, please help me!: :(
Braba
Nováček
Nováček

Příspěvek od Braba »

Tak už mi tak nějak běží, ale aˇdělám co dělám, je to stále černobílé.
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jan Machalík »

Braba píše:Tak už mi tak nějak běží, ale aˇdělám co dělám, je to stále černobílé.
Pouzij jiny kabel nebo zkus nastavit jinoej format, napr Pal-D, Pal-G atd
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
Braba
Nováček
Nováček

Příspěvek od Braba »

Když ten kabel dám do DVD přehrávače, tak je to barevné, ale když to dám do videorekordéru, tak je to ČB. Ještě mám problém s MSI multimedia cenetr, který jsem dostal ke grafice, normálně běží, ale tam kde má být něco napsáno, tak jsou jen čtverečky. Připadá mi to jako by bylo něco s jazykem, ale zkoušel jsem je měnit a nic. Dík
Braba
Nováček
Nováček

Příspěvek od Braba »

Tak už to nějak běží, ale ten program mi stále nějk blbě pracuje. Naskočí mi v něm obraz, ale díky dříve uvedenému problému v něm nemohu dále pracovat. V jiných programech (ATV 2000, Virtual dub) mi nenaskočí ani obraz. :shock:
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“