Prehriva se neco na desce?

Pro procesory AMD Athlon, Athlon XP, Duron a Sempron.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
Fofrer
Začátečník
Začátečník

Prehriva se neco na desce?

Příspěvek od Fofrer »

mam problem, kdyz vecer vypnu ventilatory a stahnu vetron na CPU, tak mi po nejake dobe spadne PC.. to same kdyz dam prime95 a zacne se silneji hrat procik i se zapnutejma vetrakama (mam jich 5) (pokud teda vytocim vetrak na CPU na plno, tak to padne o dost pozdeji, a pokud necham otevrenou case, tak nepadne) teplota CPU je normalne 48°.. ve chvili kdy to pada pri prime95 je teplota zhruba 52° a v nocnim rezimu asi 59°
docela me to stve. :x je to neco s deskou? Je to na reklamaci? (pro zajimavost teplota v case je asi 30° kdyz vypnu vetraky tak asi 35° )
jo a kdyz to padne, tak musim na chvilku vypnout zdroj a zase ho zapnout.. :evil:
(s pretaktovanim, nebo bez to je jedno)
MaTTo S
Začátečník
Začátečník

Re: Prehriva se neco na desce?

Příspěvek od MaTTo S »

Fofrer píše:mam problem, kdyz vecer vypnu ventilatory a stahnu vetron na CPU, tak mi po nejake dobe spadne PC.. to same kdyz dam prime95 a zacne se silneji hrat procik i se zapnutejma vetrakama (mam jich 5) (pokud teda vytocim vetrak na CPU na plno, tak to padne o dost pozdeji, a pokud necham otevrenou case, tak nepadne) teplota CPU je normalne 48°.. ve chvili kdy to pada pri prime95 je teplota zhruba 52° a v nocnim rezimu asi 59°
docela me to stve. :x je to neco s deskou? Je to na reklamaci? (pro zajimavost teplota v case je asi 30° kdyz vypnu vetraky tak asi 35° )
jo a kdyz to padne, tak musim na chvilku vypnout zdroj a zase ho zapnout.. :evil:
(s pretaktovanim, nebo bez to je jedno)
tak prehrievat sa moze graficka karta ak je pasivne chladena a v PC nieje ziadny prievan , cipset na doske sa moze prehrievat zase ak je pasivne chladeny a v case vypnes ventilatory no na reklamaciu to nieje
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Fofrer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fofrer »

no PC je z podpisu .. a na grafce mam silencer.. :) pri hrach to nepada.. jo a chipset ma asi 44° (ale pasivne chlazeny je).. jestli se po vypnuti vetraku zvysi teplota o 2 stupne.. tak to je asi max.. jo a zdroj ma 120mm fan.. takze zase ze by se vzduch v bedne zastavil..
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

Kdyby to bylo CPU, VGA tak neni potreba vypnout zdroj ne?
sry, ale vic ti nereknu, jen to ze je to u me taky obcas potreba.. chipset si vetsinou vystaci s pasivnim chlazenim (pro A XP)

Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
Odpovědět

Zpět na „Socket A a Slot A“