NTDLR -> smazání disku scasdiskem POMOOOOC - spěchá

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
lkalous
Nováček
Nováček

NTDLR -> smazání disku scasdiskem POMOOOOC - spěchá

Příspěvek od lkalous »

Po nakopírování většího množství souborů na disk ve Win2000 systém po restartu už nenaběhl a nahlásil "NTDLR". Na netu jsem našel řešení: disk vložit do jiného pc a nakopírovat tam určité soubory a spustit jeden program.

Takže jsem vložil disk do pc s WinXP a při startu WinXP se zapl scandisk (bohužel jsem si toho nevšiml), který začal mazat data PC jsem tak trochu v panice vypl a disk s Win2000 odpojil a zapojil ho pomocí externího usb rámečku, ale winxp už žádná data na disku s win2000 neviděly.

Nevíte někdo, jak obnovit tyto data - po vymazání scandiskem? Prosím pomóóóc

LK
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: NTDLR -> smazání disku scasdiskem POMOOOOC - spěchá

Příspěvek od Dzin »

lkalous píše:Po nakopírování většího množství souborů na disk ve Win2000 systém po restartu už nenaběhl a nahlásil "NTDLR". Na netu jsem našel řešení: disk vložit do jiného pc a nakopírovat tam určité soubory a spustit jeden program.

Takže jsem vložil disk do pc s WinXP a při startu WinXP se zapl scandisk (bohužel jsem si toho nevšiml), který začal mazat data PC jsem tak trochu v panice vypl a disk s Win2000 odpojil a zapojil ho pomocí externího usb rámečku, ale winxp už žádná data na disku s win2000 neviděly.

Nevíte někdo, jak obnovit tyto data - po vymazání scandiskem? Prosím pomóóóc

LK
Je hodne softu na zachranu disku, zkus neco od vyrobce na diagnostiku, nepišeš co mas za disk.Jinak getdataback,hddrepair,discdoctor, atd.

google rulez
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

scandisk ti určitě nic nevymazal, není to program na mazání dat, ale program na opravu chyb v systému souborů, před tím, než se scandisk spustil už si musel mít na disku nějakou paseku (nevypnul si náhodou nějak nestandardně počítač při tom kopírování, nebo jiné operaci s diskem?)
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
lkalous
Nováček
Nováček

Příspěvek od lkalous »

Dony píše:scandisk ti určitě nic nevymazal, není to program na mazání dat, ale program na opravu chyb v systému souborů, před tím, než se scandisk spustil už si musel mít na disku nějakou paseku (nevypnul si náhodou nějak nestandardně počítač při tom kopírování, nebo jiné operaci s diskem?)

PC jsem vypnul normálně - problém nastal v "NTDLR" chybě (což podle diskusí na webu není nic neobvyklé) a možná ještě i také kombinace scandisku z WinXP na disku s formátem NTFS, který má navíc tu NTDLR chybu - scancisk prostě začal vypisovat úseky disku, které odstraňuje.
LK
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

lkalous píše: scancisk prostě začal vypisovat úseky disku, které odstraňuje.
LK
vadne sektory? :) skus program get data back ako uz bolo hore pisane http://www.runtime.org/downloads.htm
"NTDLR" chybě (což podle diskusí na webu není nic neobvyklé)
vazne?mne sa to za 2 roky ani raz nestalo, takze sa priklanam k donyho nazoru ze si ten disk mal rozhadzany uz pred pustenym scandisku
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“