o5 X700

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

o5 X700

Příspěvek od crashPC »

Do PC AMD XP2500+ , 512MB RAM a desku snad MSI KT400 AGP 8X jsem dostal tuto krafiku. do dokonceni instalace vse maka, jenze po restartu PC normal nabehne a ve windowsech (XP SP1) po chvilce zatzuhne PC. v nouzaku to vali. pokud v msconfigu nastavim nejzakladnejsi spusteni (aby nestartovaly naky picoviny) tak to stejne nepomaha. v biosu sem skusil zakazat fast writes atd ale nepomohlo...
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

zkus v nouzaku odinstalovat ovladace grafiky a pak nainstalovat nove.
0118 999 881 999 119 7253
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

zkousel si i jiny ovladace?jak to vypada , tak tak pri normalnim spusteni kompu to dela bordel , tj kdyz se zapnou vsechny HW i SW akcelerace atd , popripade zkus ty drivery rozbalit a prdnout tam jen cisty drivery na grafiku , bez tech podpurnych programu atd
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

v nouzaku sem to vse odinstalovaval... no ale zkusim ty jiny....

//edit prf.KuBA - Spojení dvou po sobě jdoucích postů.

jiny sem zkusil a problem stejnej... tak sem to zkusil jeste milionkrat i s jinejma a se stejnejma a nic. obcas to spadlo tak ze po tvrdym resetu zapipal komp vzdy rychle 2X a po vterine jeste 8X a nic nenabehlo. po vypnuti a zapnuti PC zas to samy.... tak sem tam vratil starou GF2 :(
jicha
Nováček
Nováček

problem s grafkou

Příspěvek od jicha »

Mam tuto sestavu: MB Jetway K8T8AS socket 754 , procesor AMD Sempron 1,8 Ghz , Grafická karta je Ati Radeon 9600 256 MB...zdroj je 400W , chladič nad grafickou kartou je arctic cooling silenced...............AGp mam zaple 4x , Fast Write off.............ve 2D jede vse v poho(filmy , programy atd.....) ve 3D jede hra tak 5 az 15 minut pak se to sekne a musim natvrdo resetovat , nevite co s tim , prosim poradte...........

//edit prf.KuBA - Spojení dvou po sobě jdoucích postů.

mam nejnovejsi ovladace.....
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

takze velmi podobny problem co? akorat me to asi nevali ani ve 2D. mam 2 podezreni - zdroj(myn pravdepodobny) znacka newim coz muze bejt zlo,300W ale myslym ze to tim neni kdyz to do windows normalne nabehne a az po chvili....
konflikt se zakladovkou - bojim bojim.
Nakej Technik mi rekl at preinstaluju okna ze se s tim hadaj naky stary ovladace ale myslim ze nejsem takovej BFU abych je neodinstaloval i se zbytky (nvcpl a dalsi...) takze se obavam ze reinstall nepomuze :-( jediny reseni vidim v nastaveni biosu - nezapomel sem na neco?
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Mám taky špatnou zkušenost s X700 Pro AGP od Sapphiru - v některých základních deskách prostě nefungoval korektně, po nainstalování ovladače nenaběhl win, a nebo při 3D výtuh :(
Zkuste poslední bios na MB, ovladače na chipset a grafiku, AGP4x FW off a nový win. Ale možná to stejně nepomůže.
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

lool necham to tomu technikovi at se kousne do cumaku. ja sem jen pomahal urychlit proces instalace... bohuzel vse co se muze se samozrejme pos*re takze jim to vsem hodim na hlavu.... este ze to neni muj komp... inzenyri z ati by se meli vzpamatovat - je hezky ze grafiky ati maj hezkej vykon za dobrou cenu ale jeste aby to taky fungovalo....
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Nesváděl bych to na ATi, imho je to spíš chyba desek, měl jsem problém s pár staršími typy bohužel už si nevzpomínám přesně ale byly to desky ještě se socketem A a nějaké levné PCchips na s. 754.
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

//Upraveny vícenásobné posty.

//pro jicha - Nauč se prosím využívat tlačítko edit.

//pro crashPC - Pro tebe platí to samé, ale ve tvém případě bych to mohl považovat za určitý druh posthuntingu. Na fóru nejsi nováček, tak se snaž.
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

??? poveste ho vejs :-D co? sto sem proved? :-D mohli byste mi to nekdo popsat co jsem proved aby se to neopakovalo? jinak nekdy pisu 2 zpravy za sebou protoze ta predesla se mi zda natolik "stara" ze uz ji hodne lidi povazuje za prectenou a uz se na ni nepodiva...
no ted de o to jestli se ma snazit vyrobce desek byt kompatibilni s grafikami nebo naopak (popripade oboji...)

//prf.KuBA - Zaslána vysvětlující SZ.
holly
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od holly »

Mam uplne ten samy problem. Rekl bych, ze se proste x700 nesnese s urcityma cipsetama. Mam MB Jetway s via400 a x700 od Legend. Pokud nainstaluju soucasne ovladace na gk a na chipset, tak vytuhne. Staci neinstalovat AGP driver, co je soucasti Hyperionu a bezi bez problemu. Bohuzel s nizsim vykonem. Zkousel jsem hafo ruznejch verzi ovladacu na chipset i na grafiku (omegy i catalysty, ruzny stari) a nic. 2x jsem reinstalil i windowsy SP2. Ale u kamose to treba bezi v pohode na starsi desce s via333. Proste divny....
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

PCI IRQ for VGA ? AGP 4x a FW off?zkouseno?
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
holly
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od holly »

vyzkouseno.... bez uspechu :((
teda krome AGP. tam mam v biosu nastaveno 8x a nemuzu s tim hnout (je to sedivy). Bios mam nejnovejsi a zkousel jsem ho i resetit.
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

holly píše:vyzkouseno.... bez uspechu :((
teda krome AGP. tam mam v biosu nastaveno 8x a nemuzu s tim hnout (je to sedivy). Bios mam nejnovejsi a zkousel jsem ho i resetit.
hm tak to bych tu GK zkusil jinde , popripade tam prdnout bios z jine znacky GK a pak reklamace...
burák
Nováček
Nováček

Problém desek

Příspěvek od burák »

X700 256MB si k oupil kámoš a na desce s chipsetem KT400 mu dělala problémy, zkusil ji druhej kámoš na KT 600 a totéž.Zkusil jsem ji já na nforce 3 a v pohode.Dokonce jsem někde četl, že výrobce uvádí špatnou kompatibilitu s deskami se socketem A. KT 400,600, jak je to s 880 to nevím
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“