Leadtek 6600 tdh a Battlefield 2
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- notebookkv
- Nováček

-
Leadtek 6600 tdh a Battlefield 2
Mam problem s Leadtek 6600 TDH do AGP
a potrebuju opravdu nutne poradit
Ve hre Battlefield 2 mi po chvily hrani zacnou textury menit barvy nebo spis ty textury zmizi a ja vidim treba model zbrane ve vselijakech barvach
Zkousel sem to na jinem PC a tam to slo OK Nevim nevim co s tim
Preinstaloval sem BF zkusil ovladace co jsou k BF, novy Omegy a novy forceware ( 81.94 ) a furt nic na omegach to bylo snad nejhorsi at dam jakykoliv rozliseni a jakekoliv detajly tak furt to samiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
((((((( ale treba takove NFSMW jde uplne normalne nevite nekdo cimm to jeee mooc specha DIIIIKKK 
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
hm zvlastni reinst OS?i kdyz to asi nepomuze , zkus spis vic driveru , take zkus podtaktit grafarnu na mensi hodnoty , uvidime zda to prestane , zkus take shodit takt CPU i RAM , melo by to pomoct 
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
- notebookkv
- Nováček

-
No prave OS se mi moc nechce reinst a zkousel sem to na pc ktery je skoro totozny s mim ja mam 2500+bartona,msi desku s nForce,1 gb ram a pouzivam uplne stejny drivery na desku i grafiku ten 2 pc je 2600+barton,asus s nForce a 1 gb ram a prd jaj to me stvee poradte jestli to neni neco spatnyho v biosu nebo mam opravdu zkusit reinst OS 
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- EfineSS
- Středně pokročilý

-
- notebookkv
- Nováček

-
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
teplota v pohode , hele fakt to zkus 1)podtaktit jak CPU tak GPU , je to otazka 2min 2)pridat napeti do CPU taky 2min a budeme o kus dalnotebookkv píše:Teplota je asi 40 a nic nataktovanyho nemam vsechno jede deflautne
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
- EfineSS
- Středně pokročilý

-
2 sh: Pise ze vsechno jede na default, tak proc by to mel podtaktovavat? Nebude to k nicemu dobry... Proste GK i CPU musi na default taktech jet bez problemu. Nejdrive bych zkusil nainstalovat jine ovladace na zakladni desku (doufam ze ted tam nejake mas
) a na grafickou kartu (oboje odinstaluj, pote nainstaluj nejdriv ovladace na desku, potom na grafiku). Jinak predpokladam ze mas na GK zapojene pridavne napajeni a trosku slusny zdroj (alespon trochu kvalitni 350W).
//edit. Ted me napada, dela to jen ve hre Battlefield 2 nebo ve vsech hrach?
//edit. Ted me napada, dela to jen ve hre Battlefield 2 nebo ve vsech hrach?
- notebookkv
- Nováček

-
- notebookkv
- Nováček

-
- notebookkv
- Nováček

-
- notebookkv
- Nováček

-
- EfineSS
- Středně pokročilý

-
- notebookkv
- Nováček

-
- no-X
- Středně pokročilý

- notebookkv
- Nováček

-
- notebookkv
- Nováček

-
- notebookkv
- Nováček

-
- Mike.Ace
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jeste me napadlo, fast write off a agp 4x? Ale asi to bude blbost.notebookkv píše:To uz si vazne nikdo nevi rady nebo proc ??????
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
- MaTTo S
- Začátečník

-
Toto co tu popisujes mi robi FARCRY ... v hre hned nazaciatku v tej jaskyni mam uplne vsetko priserne presvietene a farby uplne odveci , a ked videm von tak v mori su vselijake ciary atd. a tam co su naplazi tie domceky tak polka domceku je cierna a ty co pomne strielaju vidim len hlavy a niake divne kocky cierne a neviem cim to je ... strasne tu hru chcem hrat a robilo mi to na tom co mam v podpise ale na : RADEON 9600 , GEFORCE 5200 , GEFORCE 6200 , GEFORCE 6600GT ,, vsade robilo uplne to iste ja uz neviem ... GK mam tu istu ako ty co mas problem z battlefieldom tak tu hru vyskusam ci mi pojde OK a napisem sem len ju musim zohnat ale to nebude dlho trvat .
tak trochu OT ale nechcem kvoli tomu zakladat novu diskusiu : ked chcem nainstalovat na FARCRY patche mi to vypisuje ze najprv musim nainstalovat hru a az potom patche a hra je nainstalovana . diky za pomoc
tak trochu OT ale nechcem kvoli tomu zakladat novu diskusiu : ked chcem nainstalovat na FARCRY patche mi to vypisuje ze najprv musim nainstalovat hru a az potom patche a hra je nainstalovana . diky za pomoc
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .