Sempron 99.8MHz FSB
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- ILJUSIN
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Sempron 99.8MHz FSB
Má procesor Sempron 2300+ a základní desku s KT400A-8235.
Windows i BIOS mi ukazují jen 948MHz. Dočetl jsem se že to je nekompatibilitou. Ale proč mi ukazuju jen 99.8MHz FSB?
Windows i BIOS mi ukazují jen 948MHz. Dočetl jsem se že to je nekompatibilitou. Ale proč mi ukazuju jen 99.8MHz FSB?
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- [CZ]mike
- Mírně pokročilý

-
- Mossad
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
kt400 sem mel od msi a ta mela nakej basic autodetect takze mozna jen prehodit fsb v biosu a nebo ten jumper, to najdes v manualu, nebo jak nekdo rekl bios, po jeho update by to melo i nadetekovati a nastavit korektne samo...
..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::
Gygabite - ©Hlupak
- Jaitni
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Mossad
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
a co mu mame napsat? ze nenapsal vyrobce desky? ze southbridge via 8235 jeste nema satu a spolu s cipsetem kt400a a procesor to nedetekuje protoze v dobe vyroby neexistoval? proc je fsb 100? protoze kdyz dam do desky new cpu tak v optimalnim pripade snizi fsb aby se rozebehl i duron ze ano... faq newim co k tomu porad psat... fsechno se tu resi 40x dokola tam a z5... hlavne ze my sme napsali 3x to samy a ty to tam napises po 4ty... fakt uz newim... pomalu nabyvam dojmu, ze to je jak psat cernou kridou do komina 
..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::
Gygabite - ©Hlupak
- Jaitni
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No tak k tomu nepiš nic ne??Mossad píše:... faq newim co k tomu porad psat...
Imho cool userova odpověď stačila...
//edit EfineSS: Hele uklidni se.. Ty tvoje vyroky nedavaj smysl.. Kdyz pises ze cool.userova odpoved stacila, tak proc si to stejny napsal i ty? Jestli to byla citace, tak si takovyhle pripominky nech pro sebe a kdyz nemas nic co bys rekl k prislusnemu dotazu, tak sem neprispivej.
- ILJUSIN
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ILJUSIN
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mam základní desku PC Chips model M852.
Ale mám problém s instalací nového BIOSu.
Nevím jaký BIOS mám stáhnout ("USA,CHina, Theiwan")
(http://www.pcchips.com.tw/PCCWeb/Downlo ... 35&LanID=0)
A když jsem zkoušel nainstalovat BIOS tak se mi oběvila zpráva: C:\WINDOWS\SZSTEM32\AUTOEXEC.INT. Systémový soubor nelze použít v aplikacích systému MS-DOS a Microsof Windows.
Mám operační systém XP Professional
Ale mám problém s instalací nového BIOSu.
Nevím jaký BIOS mám stáhnout ("USA,CHina, Theiwan")
(http://www.pcchips.com.tw/PCCWeb/Downlo ... 35&LanID=0)
A když jsem zkoušel nainstalovat BIOS tak se mi oběvila zpráva: C:\WINDOWS\SZSTEM32\AUTOEXEC.INT. Systémový soubor nelze použít v aplikacích systému MS-DOS a Microsof Windows.
Mám operační systém XP Professional
- Mossad
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
odkud to stahnes to je jedno, jsou to jenom ruzne lokality kde se soubory povaluji....
vytvor si ve windows systemovou disketu (z ni budes moci bootovat) a nahraj si na ni tu flashovaci utilitu a ten bios...
mel by k tomu byt nejaky txt kde se dozivs podrobnosti...
vytvor si ve windows systemovou disketu (z ni budes moci bootovat) a nahraj si na ni tu flashovaci utilitu a ten bios...
mel by k tomu byt nejaky txt kde se dozivs podrobnosti...
Gygabite - ©Hlupak
- ILJUSIN
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ILJUSIN
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- EfineSS
- Středně pokročilý

-
Stahnes ze stranky http://www.bootdisk.com image soubor. Spustis Nero (ne Nero Express), objevi se ti okno nova kompilace, uplne vlevo vyberes "CD-ROM (bootovaci)", prepnes na moznost "Obraz CD" a zadas cestu k tomu image souboru cos stahl z netu. A pro priste pouzivej editaci!
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC