Ahoj, koupil jsem před pár měsíci 19" a byl jsem s ní spokojený. Má pěkný obraz, ostrý a běží ve vysokých rozlišeních bez kmitání.
Včera jsem ho ale ráno zapnul a uprostřed obrazovky jako by byl poškrábaný. Zvenčí je povrch naprosto hladký, v obraze vady nejsou, spíš asi v tom skle z druhé strany. Je to prostor cca 10x5cm.
Nesetkal jste se s tím někdo? Myslíte, že by taková vada šla opravit? Nerad bych se s tím monitorem loučil, zvykl jsem si na 19"
Ten monitor stál bez hnutí nebo si s ním hejbal, občas se může stát že se hnou drátky v masce a to se pak dá napravit tím že na postiženou plochu promítneš bílou (černý obrázek s bílou částí pro postiženou plochu - třeba v malování) a nastavíš maximální jas a necháš nějakou dobu působit aby se maska prohřála a drátky se vrátily zpět.
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM