repro Genius SW 5.1 (funguje na heslo)

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Challenger_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

repro Genius SW 5.1 (funguje na heslo)

Příspěvek od Challenger_CZ »

Zdravim,
tohle repro už mam přez rok a nikdy s nim nebyl žadnej problem. Ted je vsak situace jina, každy odpoledne zapnu pc a repraky.....ale zvuk nejede....když dam hlasitost na maximum tak je slyšet velmi tichý zvuk vycházející z repráků a z centru slabé praskání. Většinou když se mi tohle stalo tak se to asi po pul hodině rozjelo (jako by se napřed museli zahřát či co) Jenze ted se mi to stává každej den a dneska už u toho sedim hodinu a furt to nevalí, jen šeptaj. Vím určitě že problem je někde mezi konektory a repráky protože když připojim jiný repráky nebo sluchátka tak v pohodě valí. Snad neodchází zesilovač.......ze zadu na subwoferu je pojistka, tu jsem kontroloval a je ok. Uz fakt nechapu čím to......... plis hepl. diky
Zdroj:PFC 400WProcesor: AMD Athlon 2600+ Deska: ASUS A7V880 Paměti: Transcend 2x 256RAM 400Mhz 2.5 STANDART (v dualu) Grafická karta: Sapphire ATi Radeon 9600XT 256MB Pevný disk: Western Digital 40GB ATA 100 5400ot. 2MB Cache TV karta: WinFast 2000 Expert
Lamicz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamicz »

Problem vidim v potenciometru hlasitosti nebo studenak na desce zesu, ale spis ten potenciometr. Musis zjistit, jaky tam je a zkusit koupit novy, mapr. v GME nebo v GESu ;)
:: DESKA :: Asus A8V-XE (VIA K8T890) :: CPU :: AMD Athlon 64 3700+ :: VGA :: ATI Asus GF7600 512MB - passive solution :: RAM :: 4x 256MB Samsung :: HDD :: 80GB Maxtor PATA ::
Challenger_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Challenger_CZ »

ty repraky jsou bohužel ještě v záruce.... musel bych ten kolos naházet zpět do bedny a valit s tim do Brna což je daleko....sakra...že ja mam takovy problemy. Nemuže to být něcim jinym?
Zdroj:PFC 400WProcesor: AMD Athlon 2600+ Deska: ASUS A7V880 Paměti: Transcend 2x 256RAM 400Mhz 2.5 STANDART (v dualu) Grafická karta: Sapphire ATi Radeon 9600XT 256MB Pevný disk: Western Digital 40GB ATA 100 5400ot. 2MB Cache TV karta: WinFast 2000 Expert
xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xIndian »

Challenger_CZ píše:ty repraky jsou bohužel ještě v záruce.... musel bych ten kolos naházet zpět do bedny a valit s tim do Brna což je daleko....sakra...že ja mam takovy problemy. Nemuže to být něcim jinym?
Já myslím, že stačí vzít jenom woofer se zesíkem. Nemusíš reklamovat komplet repro. Ještě si to ověř...
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

Moc bych nespekuloval, zavolal bych tam a zjistil bych si co je potřeba vzít na reklamaci.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“