teraz premyslam ze by som si zohnal lepsi zdroj a skusil ist nad 1,55V-1,6V , ci by to nedalo >4,2GHz, take pekne cislo
len neviem, co by to s tym mohlo urobit, ak by mal tak vysoke napatie, ale uchladil by som ho pod 60C, co by imho slo

Joži píše:pri 3,87GHz a 1,5V uchladim v tomto pocasi Celera pod 51Cteda pokial som mal enermaxa doma, mercury to nestiha
![]()
teraz premyslam ze by som si zohnal lepsi zdroj a skusil ist nad 1,55V-1,6V , ci by to nedalo >4,2GHz, take pekne cislo![]()
len neviem, co by to s tym mohlo urobit, ak by mal tak vysoke napatie, ale uchladil by som ho pod 60C, co by imho slo

aha, takže OC na 10 sekundmisokgb píše:Hehe, BOXom, bolo to pochopitelne unstable, bol som rad, ze mi to spravilo validacny subor do CPUz![]()

radim2 píše:aha, takže OC na 10 sekundmisokgb píše:Hehe, BOXom, bolo to pochopitelne unstable, bol som rad, ze mi to spravilo validacny subor do CPUz![]()
![]()
na jake frekvenci ti to jede stabilnì?

Hh, o dost co javiem... Tento Celer M Banias na 1834MHz ma vykon ako P4 na 3GHz... Navia ma brzdia ramky... Urcite by to bolo rychlejsie, ale to mi za 100W a dalsich 80 stupnov nestojiWiruz píše:no to je docela skoda, docela by me to zajimalo, jestli ti zbyde cas, tak to prubni,
predpokladam ze to bylo o dost rychlejsi nez ten celer M

A co budeš dělat v létě budeš to dávat do kádě s ledem ne ??????Joži píše:topit? A co v takomto pocasi to hodit na balkon?