Jakou myš? Přehled kvalitních herních myší a podložek...
- Poplik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Cujo
- Mírně pokročilý

- Poplik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- J@ch!m
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
sorry za debilni dotaz ale moc se v tom nevyznam co znamena malou sensitivitu?Poplik píše:myslim že pokud nemáš nějakou hodně malou sensitivitu tak je + zbytečný
Casemodding,overclocking (forum,gallery) :
www.jachim.borec.cz
www.jachim.borec.cz
- Poplik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no přesně to nebudu popisovat ale víceméně to znamená že čím větší sensitivita tak tím rychleji se ti hýbe kurzor a tím míň potřebuješ místa pro myš
edit: mam 1600 DPI (mx 518) a stačil by i tácek pod pivo
edit: mam 1600 DPI (mx 518) a stačil by i tácek pod pivo
Naposledy upravil(a) Poplik dne pát 30. pro 2005, 13:46, celkem upraveno 1 x.
WEEEEEEEEEEE!!
- Cujo
- Mírně pokročilý

- J@ch!m
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Tak to svihat nemusim kdyz mam v CS zapnute 2000dpi a dam citlivost na 1 tak se bez problemu otocim o 180stupnu.Cujo píše:mala citlivost mysky-musis se myskou hodne svihat aby ses otocil,ale zas mas pevnejsi musku
www.jachim.borec.cz
www.jachim.borec.cz
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
To je citlivost mysi - cim vyssi, tim je mys rychlejsi. Kdyz pouzivas nizsi sensitivitu, tak musis pro pohyb ujet s mysi delsi drahu nez s vyssi sensitivitou. Je to dost o zvyku, ja zacinal Quaka na sens. 20, ted hraju s 1... Ale da se rict, ze vsechny kvalitni podlozky maji dostatecnou velikost i pro nizkou sens. Proto nejak nechapu ty "+" a "extra" verze, zbytecne vyhozene penize...J@ch!m píše:sorry za debilni dotaz ale moc se v tom nevyznam co znamena malou sensitivitu?Poplik píše:myslim že pokud nemáš nějakou hodně malou sensitivitu tak je + zbytečný
EDIT: kurna vy tu snad i spite, ne? Nez napisu jeden post, tak je tu 5 dalsich.
- J@ch!m
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Myslite ze kdyz vemu tu QCK+ tak musim kupovat Skatez nebo to povali bez toho? at neplatim zbytecne 2x postovne
www.jachim.borec.cz
www.jachim.borec.cz
- killerTJ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Právě jsem si domů přinesl Tuto krysu. Musím uznat že je to Aston Martin mezi myšmi (doufám že to mám správně česky). Vypadá nádherně, don' U think?
Jo a chci se zeptat jestli existujou nějaké nalepovací teflony abych nešmajdal ty co jsou na ni přilepené.
Jo a chci se zeptat jestli existujou nějaké nalepovací teflony abych nešmajdal ty co jsou na ni přilepené.
Naposledy upravil(a) killerTJ dne pon 2. led 2006, 18:43, celkem upraveno 1 x.
NOTE ACER TM 5720G (111) C2DM T7500 4GB HD2600 512MB
- sallam
- Začátečník

-
Je tam nějakej větší rozdíl oproti Razeru Diamondback nebo je to jen v designu?killerTJ píše:Právě jsem si domů přinesl Tuto krysu. Musím uznat že je to Aston Martin mezi myšmi (doufám že to mám správně česky). Vypadá nádherně, don' U think?
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
O ty se tu uz mluvilo dost a dost, btw. po vybaleni u kamose ve skladu sme smrady skoro padli, ale nastesti to rychle vyprchalokillerTJ píše:Právě jsem si domů přinesl Tuto krysu. Musím uznat že je to Aston Martin mezi myšmi (doufám že to mám správně česky). Vypadá nádherně, don' U think?
Jinak nedejte na ty reklamni zvasty o necem jako "bezhlucny provoz tlacitek" - nic takovyho neexistuje, je to proste prebarvenej DiamondBack, nic vic, nic min.
Kupujte rychle, ceny uz stoupaji ( ProGamingshop.cz +150Kc ) - ja sem to rikal
- killerTJ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jen design, jinak jsou tyto myši totožné (teda pokud jsem spravně sháněl infa)sallam píše:Je tam nějakej větší rozdíl oproti Razeru Diamondback nebo je to jen v designu?killerTJ píše:Právě jsem si domů přinesl Tuto krysu. Musím uznat že je to Aston Martin mezi myšmi (doufám že to mám správně česky). Vypadá nádherně, don' U think?
NOTE ACER TM 5720G (111) C2DM T7500 4GB HD2600 512MB
- killerTJ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Poplik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Renus
- Začátečník

- ManCZE
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Poradite mi prosim, jakou podlozku bych mel vzit k moji mysce Razer Diamondback Plasma LE. Myslel jsem na eXatcMat (navic sedne znacka mysi s podlozkou), nebo doporucite neco jineho? Setrit moc nechci, ale milionar taky nejsem, takze nejaky porovnani [cena-(200+-300)]/vykon by bylo ideal
Doufam, ze uzivatele jsou dobri matematici 
Podlozku jsem jeste nemel, tak nevim jaky zazrak to s mysi udela, protoze ja silu na hejbani po stole mam. Asi hlavni duvod bude, ze se bez ni lepim ke stolu, takze podlozku budu kupovat jedine, pokud se na ne nelepi ruce (jak suche, tak spocene), protoze asi mam velkou pracku, takze malikem sem tam smrncnu o stul.
(jo, thread jsem cetl, nicmene u 5te strany jsem to vzdal
)
Podlozku jsem jeste nemel, tak nevim jaky zazrak to s mysi udela, protoze ja silu na hejbani po stole mam. Asi hlavni duvod bude, ze se bez ni lepim ke stolu, takze podlozku budu kupovat jedine, pokud se na ne nelepi ruce (jak suche, tak spocene), protoze asi mam velkou pracku, takze malikem sem tam smrncnu o stul.
(jo, thread jsem cetl, nicmene u 5te strany jsem to vzdal
- Cujo
- Mírně pokročilý

- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele: