Problem s firewall ve win XP

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows XP, Windows 2000 a Windows NT.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Kick
Nováček
Nováček

Problem s firewall ve win XP

Příspěvek od Kick »

Poradte pls negdo kdyz spustim win xp tak mi tam naskakuji ze pocitac je ohrozen a jiny kraviny v takovych bublinach. Firewall mam vypnutej ale ty bubliny me stvou nevite nekdo jak vypnout aby se to nezobrazovalo?
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Problem s firewall ve win XP

Příspěvek od Teuzz »

Kick píše:Poradte pls negdo kdyz spustim win xp tak mi tam naskakuji ze pocitac je ohrozen a jiny kraviny v takovych bublinach. Firewall mam vypnutej ale ty bubliny me stvou nevite nekdo jak vypnout aby se to nezobrazovalo?
Kliknout na tu bublinu, dal na tlačítko doporučení a dál zakliknout, že si to budeš sledovat sám (checkbox úplně dole v tom dialogu, co se ti zobrazo)
Burn in hell.
Kick
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kick »

firewall je uz vyplej ale porad to hazi od aktualizace de to taky nejak vypnout?
MiKe[sk]
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MiKe[sk] »

Spusti si "Windows Security Center". Tam je tabulka ("Resources"), kde najdes "Change the way Security Center alerts me". To spustis a vsetko odznacis.
CPU: Intel P4 2,6@3,0GHz Northwood Socket 478 Vcore-1,585V; MB: MSI 865PE Neo2-LS; RAM: 2×Apacer 256MB PC3200 CL2.5 + 2×Apacer 512MB PC3200 CL2.5; GPU: Leadtek A6600GT 128MB TDH 550/1150 MHz; TV Tuner: Leadtek WinFast PVR2000; HDD: 2x Hitachi Deskstar 120GB 7200rpm ATA; DVD: Sony DVD-ROM DDU1621;DVDRW: LG SuperMulti GSA-M4163B; Case: MIDI ATX MJC FF11 (Uplny Shit) + 2×TT Smart Fan II A2178; PSU: Fortron 400W PFC ATX-400PNF; Repro: CreativeLabs Inspire T2900; Monitor: Philips Brilliance 109P4; OS:Windows XP Profesional SP2; Net: Orange FiberNet Klasik 30/2 mbit/s
Kick
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kick »

Napis mi pls celou cestu k tomu ´´windows security center´´ nemuzu to nikde najit jo a jen tak mimochodem nemam orig. windows XP.
MiKe[sk]
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MiKe[sk] »

Kick píše:jo a jen tak mimochodem nemam orig. windows XP.
To je aj tak jedno.

Kód: Vybrat vše

Start --> Control Panel --> Windows Security Center
Ale dufam, ze mas nainstalovany SP2. Lebo to je len v tom.
Naposledy upravil(a) MiKe[sk] dne pát 30. pro 2005, 17:02, celkem upraveno 1 x.
CPU: Intel P4 2,6@3,0GHz Northwood Socket 478 Vcore-1,585V; MB: MSI 865PE Neo2-LS; RAM: 2×Apacer 256MB PC3200 CL2.5 + 2×Apacer 512MB PC3200 CL2.5; GPU: Leadtek A6600GT 128MB TDH 550/1150 MHz; TV Tuner: Leadtek WinFast PVR2000; HDD: 2x Hitachi Deskstar 120GB 7200rpm ATA; DVD: Sony DVD-ROM DDU1621;DVDRW: LG SuperMulti GSA-M4163B; Case: MIDI ATX MJC FF11 (Uplny Shit) + 2×TT Smart Fan II A2178; PSU: Fortron 400W PFC ATX-400PNF; Repro: CreativeLabs Inspire T2900; Monitor: Philips Brilliance 109P4; OS:Windows XP Profesional SP2; Net: Orange FiberNet Klasik 30/2 mbit/s
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Kick píše:Napis mi pls celou cestu k tomu ´´windows security center´´ nemuzu to nikde najit jo a jen tak mimochodem nemam orig. windows XP.
V ovládacích panelech najdeš položku "Centrum zabezpečení". Vlevo je položka "Změnit způsob, jakým Centum zabezpečení odesílá upozornění".

BTW. Slovem originální máš namysli angličtinu, že?! :wink:

//edit: Mike byl rychlejší :)
2Mike: Kdyby neměl SP2, nebylo by hlášek...
//edit2: 2Mike: Zase rychlejší, tentokrát v editu :D
Burn in hell.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

jestli tomu nerozumis ani tak, abys tohle dokazal vypnout, radsi to nech zapnuty, jinak budes miz za chvili urcite plnej pocitac spywaru a viru... :o
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Dony píše:jestli tomu nerozumis ani tak, abys tohle dokazal vypnout, radsi to nech zapnuty, jinak budes miz za chvili urcite plnej pocitac spywaru a viru... :o
A ono to zapnuté k něčemu je? ;)

Lepší je Kerio a Ad-Aware, ale on bude 100pro za nějakou Proxy když to vypíná.. (snad :oops: )
Burn in hell.
Kick
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kick »

Ja mam ad-aware a avast to budu mit stejne uz jen chvilu tady ten kompl nez si koupim novej. firewall sem uz mel ale delalo mi to problemy a zpomalovalo to komp tak proto to nechci.Ale dik ze ste me poradily. Ja sem XP jeste nemel, tak se v tom tolik nevyznam.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Kick píše:Jfirewall sem uz mel ale delalo mi to problemy a zpomalovalo to komp tak proto to nechci.
ano, to je typická věta hodná totální lamy. firewall je základem bezpečnosti a ad-aware a avast jsou k ničemu. víc snad dodávat nemusím :fear:
ignorelist: kremrole a dezoláti
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

zombux píše:
Kick píše:Jfirewall sem uz mel ale delalo mi to problemy a zpomalovalo to komp tak proto to nechci.
ano, to je typická věta hodná totální lamy. firewall je základem bezpečnosti a ad-aware a avast jsou k ničemu. víc snad dodávat nemusím :fear:
Musíš, protože ty programy k ničemu mi tu pořád něco chytaj, tak by mě zajímalo, proč jsou k ničemu... Je snad leší robustní a zpomalené AVG?
Burn in hell.
Odpovědět

Zpět na „Windows XP, 2000, NT“