Vytuhnutí systému-grafika 1800XL!?
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Amon-Ra
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Vytuhnutí systému-grafika 1800XL!?
Zdravím všechny, nevím jestli to má přímo souvislost s graf.kartou, ale nevíte někdo čím by to mohlo bejt, že mi po zapnutí PC vytuhne systém do cca 7min. při čemkoliv!? Jediný co funguje dál, tak když třeba běží TV, obraz vytuhne a zvuk jde dál?! Karta je na default. Po restartu na tvrdo už se to nestane a jede to celej den v pohodě!?
Core2 Q6600@ 3.2Ghz/Arctic Freezer 7pro * GIGABYTE MB Sc 775 P35-DS4 * 4x1GB Patriot DDRII 800Mhz * GIGABYTE 8800GTS 512 * WD 500GB/16MB SATA AAKS * CHIEFTEC DA-01BD * Enermax Liberty 500W
- [CZ]mike
- Mírně pokročilý

-
- Boin
- Začátečník

-
Takže pokaždý když zapínáš komp tak jakoby se povede až po restartu napodruhý? Jestli to teda dobře chápu...
Tohle dělalo kámošovi...dlouho nevěděl co to je a pak když vlezl do kompu tak zjistil že je prasklev větráček - jakoby na 2 poloviny a prokluzuje tudíž nechladí (u FX5600) pak to spravil a bylo po přehřívání...zkus tedy třeba zkontrolovat teplotu.
Tohle dělalo kámošovi...dlouho nevěděl co to je a pak když vlezl do kompu tak zjistil že je prasklev větráček - jakoby na 2 poloviny a prokluzuje tudíž nechladí (u FX5600) pak to spravil a bylo po přehřívání...zkus tedy třeba zkontrolovat teplotu.
- EfineSS
- Středně pokročilý

-
- Boin
- Začátečník

-
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
studený spoj je další z možností .... a to může být jak na desce tak na GK ....
pokuď máš OC procesor tak to může taky při prvním zapnutí než se to zahřeje dělat ...
možností je opravdu hodně
chce to eliminovat postupně všechny faktory .. problém je že to vlastně děla každý první zapnutí a pak už ne ...
blbě se to testuje 
pokuď máš OC procesor tak to může taky při prvním zapnutí než se to zahřeje dělat ...
možností je opravdu hodně
- Amon-Ra
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Díky moc za rady, ještě doplním, že se to kousne i v dosu, když jsem chtěl obnovit původní zálohu win Ghostem, jestli to něčemu napoví. Ale jak říkám, po restartu to v pohodě najede a funguje celej den?! Další den to zapnu a zas. Zkusím ještě vrátit CPU na původní hodnoty co to udělá...Jinak čeho jsem si jěště všimnul, že jsou drobné chyby v zobrazení Ghosta pod Dosem (třeba svislá modrá čára apod.) a nebo při startu win, kde je zobrazen průběh načítání systému, je za nápisem Windows ještě modrý duch tohoto nápisu! To že obrazovka při nabíhání systému poblikává je udajně normální u těchto karet(ATI), jak tady někdo na fóru psal, někdo to dokonce nazval vastností! Asi už z toho mám ghosta i v hlavě!) Pravda je, že jsem nic takového u GT6800 neřešil. Instalace je celkem čerstvá, testy grafiky v pohodě, ještě zkusím Prime.
Core2 Q6600@ 3.2Ghz/Arctic Freezer 7pro * GIGABYTE MB Sc 775 P35-DS4 * 4x1GB Patriot DDRII 800Mhz * GIGABYTE 8800GTS 512 * WD 500GB/16MB SATA AAKS * CHIEFTEC DA-01BD * Enermax Liberty 500W
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: