Samsung Sync Master 970P

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
ondrik
Nováček
Nováček

Samsung Sync Master 970P

Příspěvek od ondrik »

Dobry den,
chtel bych se zeptat, co si myslite o tomto LCD je vhodne na hry popripadne filmy? Papirove vypada slusne a skutecnost muze byt jina a tak se radsi zeptam. Velmi ocenim skusenisti. Dekuji
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geeker »

Hry pohoda, filmy pokud jsou kvalitni taky. jenom obcas malinko maze pokud pomalej posouvas hlavne je to videt v diskuzich jako tahle (ale nevadi mi to) Jinak trosku nevyhoda je ten SW obcas to cele zatuhne tzn. monitor nema ovladaci prvky krom vypinace.
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
atan
Nováček
Nováček

MagicTunes na 970p jako druhy display

Příspěvek od atan »

super monitor, ve vsem, aspon podle meho nazoru. v diskusich vubec nemaze (mozna nemam tak citlivy zrak). Ale trapi me jedna vec. Mam ho pripojeny jako sekundarni displej na notebooku a ne a ne rozchodit MagicTunes. Vzdy se objevi splash screen a tim to konci. Asi detekuje jen monitor notebooku. Nevite jak na to?
ondrej_otypka
Nováček
Nováček

re

Příspěvek od ondrej_otypka »

No taky ho mám k notebooku na integr. radeonu a ovladače na grafárnu dovedou udělat ten monitor primární, tak s tím nemám problémy ale ohledně monitrou... čekal jsem od něj víc. Nejvíce mě mrzí nekvalita podsvícení. 4 lampy do stromečku, ale při černé barvě jsou trochu rušivé. Nemáte s tím stejné zkušenosti?
P4 2.0@2.52, 1.8V,ThermalTake Volcano 7+,MB ASUS P4PE, 256MB KINGMAX 400 MHz, Ati Radeon 9600 PRO 400/600@456/716
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“