prosím o konzultaci, je možné aby tento notas měl jen jeden slot na ramku?
Díky za názory. Já jsem otevřel spodek určený pro RAM a uvnitř jsem našel pouze 1 slot na ram. Notas nenaběhne, píská. Když tam strčím do toho prázdného slotu 256ku, naběhne a hlásí jen 256 mb ram. Bud je tam někde naprosto ukryto 512 mb, které jsem tam původně měl a a jsou error, nebo mi ji někdo vyčadil.
notebook toshibasatellite sa 60 help!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moderátor: Don
- ghf
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
notebook toshibasatellite sa 60 help!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Core2 Duo E8200, Asus P35 - P5KC, Sapphire 3870 512 MB- DDR4, 2x1024 DDR2 Corsaire 800 CL 5 5 5 12, Maxtor 400 Gb.
- mhl
- Středně pokročilý

-
- ghf
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
omlouvám se , ale nikde jsem nenašel sekci nootebook, tak jsem to dal dle CPU. Takže je možné, že to má jen jeden?mhl píše:Kdyby tam byl jeden vadný modul a přidal jsi další tak to taky nenaběhne.
přesun do správné sekce...a ty vykřičníky sis mohl odpsutit....
Core2 Duo E8200, Asus P35 - P5KC, Sapphire 3870 512 MB- DDR4, 2x1024 DDR2 Corsaire 800 CL 5 5 5 12, Maxtor 400 Gb.
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pokud se nepletu některé notebooky mají přístupný jenom jeden slot další paměť je schovaná na desce. Pokud máš ten slot prázdný a žádná další paměť to nehlásí je to imho dost pádný důvod k reklamaci.ghf píše:omlouvám se , ale nikde jsem nenašel sekci nootebook, tak jsem to dal dle CPU. Takže je možné, že to má jen jeden?
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

- ghf
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Já ho už nějakou dobu mám.jen mi včera z ničeho nic začal při startu pískat a nenaběhl. A když jsem kouknul na ramku, jestli není uvolněná, koukal na mě pouze 1 prázdný slot. Mám podezření, že mi tu 512ku někdo vyndal.Don Martinez píše:Pokud se nepletu některé notebooky mají přístupný jenom jeden slot další paměť je schovaná na desce. Pokud máš ten slot prázdný a žádná další paměť to nehlásí je to imho dost pádný důvod k reklamaci.ghf píše:omlouvám se , ale nikde jsem nenašel sekci nootebook, tak jsem to dal dle CPU. Takže je možné, že to má jen jeden?
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ta RAMka schovaná na desce nepůjde jen tak vyndat - musel by si rozebrat celé šasi notebooku. Spíš bych to viděl tak, že se s tou RAMkou něco stalo.ghf píše:Já ho už nějakou dobu mám.jen mi včera z ničeho nic začal při startu pískat a nenaběhl. A když jsem kouknul na ramku, jestli není uvolněná, koukal na mě pouze 1 prázdný slot. Mám podezření, že mi tu 512ku někdo vyndal.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.