Call of Duty 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

prave jsem to dohral a je to teda arkada silena . skopcak zije i po dvou ranach ze samopalu z 1m coz je ted dost absurdni a obcas i nakej ze sniperky do hlavy se rozhodl dal po me strilet
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
danny1691
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od danny1691 »

wallot píše:prave jsem to dohral a je to teda arkada silena . skopcak zije i po dvou ranach ze samopalu z 1m coz je ted dost absurdni a obcas i nakej ze sniperky do hlavy se rozhodl dal po me strilet
co si budeme povídat, v MoHAA to bylo to samé nebo Mafie- tam jsem solil do policajta co samopal dal a on mě dostal tou svojí pistolkou. On klečel a já stál před ním. A střílelo se jak o pouti a zákon vyhrál... Taky mě to hlava moc moc nebrala :oops:
1984 bylo varování, ne návod.
...v pubertě se musí pořádně šo...t, ti ošklivější sportovat a úplní chcípáci dělat rámus jako paviáni v zoo.Franta Štorm
Oldboy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Oldboy »

No konečně jsem se dostal k CoD2 a ty HW nároky mě fakt dost uzemnili, jede mi to snad i pomalej než Doom3/F.E.A.R... :( Při 1024*768 je to docela tragedie okolo 30fps a jít s 800XL na 800*600 je docela potupa..
Fyzikálních modelů prostředí tam moc není, že by všechno lítalo vzduchem a chudák obstarožní Barton nestíhal...
E6550 (500x7) & FX-57 & XP1600+ & Pentium III 600
DEXTER507
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEXTER507 »

Charlie Breaker píše:No konečně jsem se dostal k CoD2 a ty HW nároky mě fakt dost uzemnili, jede mi to snad i pomalej než Doom3/F.E.A.R... :( Při 1024*768 je to docela tragedie okolo 30fps a jít s 800XL na 800*600 je docela potupa..
Fyzikálních modelů prostředí tam moc není, že by všechno lítalo vzduchem a chudák obstarožní Barton nestíhal...
zkousel si si vypnout DX9 a dat tam DX7 ?
Oldboy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Oldboy »

DEXXTER píše:...zkousel si si vypnout DX9 a dat tam DX7 ?
No taky rada, ale upřímně přeci jsem nevrazil peníze do 800XL abych pak hrál novou hru pod historickým DX7... (3DM05 někde pod 5.500)
:offtopic: Na starý hry DX7/DX8 který nejedou pod XP mám speciál kompl s Win98SE...
E6550 (500x7) & FX-57 & XP1600+ & Pentium III 600
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

njn, ja mam taky GF6800 a jedu na DX7, protoze holt, co nema 40 FPS, tak mě štve, a v CoD2 stejne neni ani minutka času, takže o grafiku skoro ani nejde :wink:
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

hezka hra,ale 1 byla lepsi,a hravne ta 1. liga a vsude se dalo o neco hrat,toto nebude progamingovka...CoD1 Rul4h
scarinko
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od scarinko »

mam problem
mam COD2 CZ a vo vela misiach mam stale nejake bugy pre ktore sa to neda dohrat

napr.
kapitol Rusko posledna - misia tusim tretia

Najskor mame zneskodnit nemcov v obytnych domoch a po likvidacii jedneho domu sa priruti tank
Potom mam bezat do budovy oproti a zobrat prilepovacie bomby a znicit tank na istom bode lenze ked ja preskocim cez to okno a idem k tanku tak tank ujde 10 metrov ja ho znicim ale stale mi svieti ze mam ten tank znicit na tom bode na ktorom ten tank nie je

a to je len jeden v hre som ich naratal asi 15-20 takychto veci pre ktore sa neda dokoncit misia ani kapitola

lebo ked to je v prvej misii kapitoly tak nemozem dohrat ani tie ostatne co su v tej kapitole a musim preskocit na dalsiu

napadla ma len jedna moznost cim to moze byt ale je to dost hlupost
Mam trainer (lebo inak by som bol asi stale mrtvy) funguje v pohode a neviem ci to nie je nim

Bez traineru som to neslusal lebo sa nedostanem ani za roh

ak niekto mal podobny problem prosim poradte co mam robit

Cheaty mi nefunguju
Poradte niekto pls som zufaly
AMD Athlon64 3000+ VeniceBOX DFI LP UltraD nForce4 2x512MB DDR 500 ADATA Viteste Hitachi SATA 160GB Sapphire Radeon X800GT 475/980@570/1120 BOX!!! LG Supermulti 4156B Case Airbox Black
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

scarinko píše:...
to je na 100% tim trainerem ,bratranek to taky nedohral prisel sem ja - uz mi to zacinal spoustet a ja co blbnes cheaty neberu ,a ve he no problem
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

nesnasim trapaky,ktery si resej komplex cheatem :X,fakt dmnce,proc to nezkusite zahrat si to po netu proti treba eSube nebo nEph??by jste videli vy komplexari...skoda jen,ze kdyz hrajou tak skill jako jedinec nicmoc,ale ta teamova hra :X,zlaty C-XM
[M@s|ers]
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od [M@s|ers] »

LOL vi ste tu hru este nehrali?
Hacked"""""""""""""""""Hacker""""""""""""""Hackers
parallax
Nováček
Nováček

Příspěvek od parallax »

h4__ píše:hezka hra,ale 1 byla lepsi,a hravne ta 1. liga a vsude se dalo o neco hrat,toto nebude progamingovka...CoD1 Rul4h
cod1 je mnohem vic o skillu, ale diky tomu, ze jeji podpora byla dost mala a musela se protlacit az diky poctu hracu a to chvili trvalo je to prece jenom uz ted trochu starsi hra, ktera nelaka tolik lidi jako teoreticky novejsi a "lepsi" cod2, ktera ziskala pomerne velkou podporu hned na zacatku a i kdyz neni tolik progamingova tak na ni preslo dost dobrejch klanu :(
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

h4__ píše:nesnasim trapaky,ktery si resej komplex cheatem :X,fakt dmnce,proc to nezkusite zahrat si to po netu proti treba eSube nebo nEph??by jste videli vy komplexari...skoda jen,ze kdyz hrajou tak skill jako jedinec nicmoc,ale ta teamova hra :X,zlaty C-XM
nechces doufam jiným "doporučovat" jak se mají bavit, že ne?
jestli ne, pak mi nějak uniklo na koho jsi reagoval...
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Isghole
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Isghole »

Imho je CoD2 v MP na tom stejne jako CS S. CS 1.6 je pro me mnohem lepsi nez CS S, stejne tak i CoD je lepsi nez CoD 2. nemyslim ted grafiku, ale to nej z obou her, coz je hratelnost (u cod i zvuk zbrani). a jak jsem nekde cetl recenzi na MP cod 2 - u snipa, ktery ma ted prehled po celem monitoru a nema nikde stineny misto od zbrane; tak to bude zase kempu, hruza. snad tu dvojku doladeji nejakym opravnym patchem. budu jen doufam, protoze zatim se od cod 1 nehnu.

-------------------------------------------------------------------------------------
ps1: no comment,pls
ps2: mho
Sestava: Athlon AM2 3500+ (1,8GHz), 2x1024 DDR GeiL dual (800MHz), Sata II WD 250 GB , GF Leadteck 8800GTX 756MB (500/1800),SB Audigy ES, Fortron Bluestorm 500W, repro Logitech 2.1 Z2200 THX, logitech G5
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

CoD2 má jednoznačně lepší zvuky zbraní. Na druhou stranu zůstává převaha spojenců v kvalitě zbraní (PPSh vs MP44) , (Bren vs MP40) , nejhorší sada je ovšem BAR, proti tomu se prakticky nedá bojovat. Důstojný duel nabízí G43 vs. M1, je to fakt skvělá zábava ale jinak v boji zblízka musím pořád sbírat zbraně nepřátel, aby to vůbec mělo cenu. Nejlepší je se o tom hádat, potom vzít ze země BAR a názorně ukázat, že předtím bychs MPčkem těch 5 lidí za sebou opravdu nezkosil....
Isghole
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Isghole »

hraju cod2 znova a mam tam porad problem u textur na nekterych nemeckych uniformach (viz ta prvni ve vycviku na figurine) a dalsi problem byl za amiky, konec mise ve meste, jak nas prepadnou a musim dobehnout k AA gun a znicit nemecky stihacky (chyba textur v casti mraku). mam GF Galaxy 6800GT netaktovanou (teplota - cca 60%).verze hry - 1.0
Dela to jeste nekomu? popr. jak jste to vyresili. Ted cekam jen na novy ovladace. snad to pomuze.
Sestava: Athlon AM2 3500+ (1,8GHz), 2x1024 DDR GeiL dual (800MHz), Sata II WD 250 GB , GF Leadteck 8800GTX 756MB (500/1800),SB Audigy ES, Fortron Bluestorm 500W, repro Logitech 2.1 Z2200 THX, logitech G5
Voloď
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Voloď »

no co citma tak by mi to malo na mojej zostave bezat dost pomaly ......
ale men to pri 1280*960 vacsina detailov na high, pripadne medium a este aj 2*AA (!) bezi v priemere okolo 40FPS ...... no to teda nechapem ... :? :o
P4 NW 3,0GHz@3,6GHz 1,575V (box) MSI Intel 865PENeo2 pfisr 2x512MB apacer DDR 400MHz @430 MHZ 2-3-3-7 (dual chanell) Maxtor 40Gb Maxtor 60Gb (7200rpm) Seagate baracuda 7200.9 250GB MSI RX800SE AGP 425/800@606/1140) Zalman VF700AlCu, MSI DVD R/RW, Fujitsu siemens P19-2, Thermaltake pure power 480W / MEMBER OF DDRT (Daddy Doughnut Racing Team)
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

scarinko píše:mam problem
napadla ma len jedna moznost cim to moze byt ale je to dost hlupost
Mam trainer (lebo inak by som bol asi stale mrtvy) funguje v pohode a neviem ci to nie je nim

Bez traineru som to neslusal lebo sa nedostanem ani za roh

ak niekto mal podobny problem prosim poradte co mam robit

Cheaty mi nefunguju
Poradte niekto pls som zufaly
tak tohle nechapu
ty hrajes s Trainerem?
OMG co mas ste hry?
tam nejde oto to dohrat za 2 dny ale uzit si tu zabvua atmosferu za ty prachy!
a ani cheaty..fuj ze se nestidis! necheatuj a ne traineruj jinak stebe nikdy nebud edobry hrac 8)
scarinko
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od scarinko »

kto povedal ze som to kupil vole

mne sa zasa nepaci ked mam 150x opakovat tu istu akciu ked viem ze vzdy je tam gulometne hniezdo a ked vystrcim hlavu tak ma sejme tak o com je to stracat nervy s takymi blbostami
AMD Athlon64 3000+ VeniceBOX DFI LP UltraD nForce4 2x512MB DDR 500 ADATA Viteste Hitachi SATA 160GB Sapphire Radeon X800GT 475/980@570/1120 BOX!!! LG Supermulti 4156B Case Airbox Black
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

scarinko píše:kto povedal ze som to kupil vole

mne sa zasa nepaci ked mam 150x opakovat tu istu akciu ked viem ze vzdy je tam gulometne hniezdo a ked vystrcim hlavu tak ma sejme tak o com je to stracat nervy s takymi blbostami
WAREZ..?? :x
no ale otom to je ze musis prijit na zpusob jak je dostat
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“