Mám dotaz, kde si v ovladačích této karty (nebo v systému) mohu libovolně snižovat a zvyšovat hlasitost pro každý kanál zvlášť (např. pro přední levý, center, woofer, zadní levý a tak) pomocí nějakých posuvníků (tak jako v nVdidia ovladačích pro Karajan modul).
Druhá otázka zajímá kolegu: dá se nějak softwarově otočit FRONT L a FRONT R aby ostatní přitom zůstaly (hlavně zadní)?
X-Fi - jednotlivé kanály
Moderátor: CageJ
- hanz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- hanz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- hurrican
- Začátečník

-
Ja som to menil v THX setup console,a potom calibration,a tam level dp,ktore som chcel aby hrali tihsie tak davas minusove hodnoty -1 a tak. pre kazdy kanal 
Intel i7 7700k@4.8/4.5Ghz, MSI Z270 Xpower gaming titanium extreme6, Corsair Vengeance 16GB DDR4 3200Mhz Cl16, 2xGainward phoenix 1070 GS, 128+256 SSD, 750HDD,
- maxxis
- Začátečník

Re: X-Fi - jednotlivé kanály
speaker calibrationhanz píše:Mám dotaz, kde si v ovladačích této karty (nebo v systému) mohu libovolně snižovat a zvyšovat hlasitost pro každý kanál zvlášť (např. pro přední levý, center, woofer, zadní levý a tak) pomocí nějakých posuvníků (tak jako v nVdidia ovladačích pro Karajan modul).
Druhá otázka zajímá kolegu: dá se nějak softwarově otočit FRONT L a FRONT R aby ostatní přitom zůstaly (hlavně zadní)?
I5 9600kf, msi b360m, 16 Gb crucial ballistix elite , msi rtx 2060 6gb Gaming Z. Nvme adata 512 GB.
- hanz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ano ano, toto jsem taky objevil. Jenže i když u všech kanálů nastavím mezní hodnotu -12, tak přesto nedojde k naprostému ztišení daných kanálů. A přecijen to není tak uživatelsky přívětivé, jako "klasické" pusuvníky "nahoru - dolu" (kde to "dolu" znamená totální ztlumení).
V této kalibraci tudíž nedosáhnu toho, aby mi hrál JEN jeden požadovaný kanál.
Jak tedy jinak na to? Dala by se na to použít nějaká externí aplikace? Jaká? Díky
V této kalibraci tudíž nedosáhnu toho, aby mi hrál JEN jeden požadovaný kanál.
Jak tedy jinak na to? Dala by se na to použít nějaká externí aplikace? Jaká? Díky