jaký router?
Moderátor: Don
- james.flashpoint
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
jaký router?
Dobrý den,
Chtěl bych připojit k internetu i druhé pc a vybírám proto vhodný router. Jsem připojen přes kabel - chello (jen jedna ip adresa). Nevím jestli je zrovna dobré kupovat nějaký nejlevnější router protože kamarádovi s SMC barricade se nepodařilo rozchodit net ani po výměně (taky chello, alemožná je to lama) Rozhodně bych chtěl integrovaný co nejlepší firewall abych nemusel používat softwarový firewall a anitivir a zároven šel ten HW firewall nastavovat (DC - aktiv, icq, TS)
Chtěl bych připojit k internetu i druhé pc a vybírám proto vhodný router. Jsem připojen přes kabel - chello (jen jedna ip adresa). Nevím jestli je zrovna dobré kupovat nějaký nejlevnější router protože kamarádovi s SMC barricade se nepodařilo rozchodit net ani po výměně (taky chello, alemožná je to lama) Rozhodně bych chtěl integrovaný co nejlepší firewall abych nemusel používat softwarový firewall a anitivir a zároven šel ten HW firewall nastavovat (DC - aktiv, icq, TS)
- Bajgy
- Středně pokročilý

- Mike.Ace
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Uz jsem tady jednou thread o routerech zakladal a byl mi doporucen SMC,ktery jsem koupil a jsem spokojeny
Takze doporucuji.
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- HollyG
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
imho poznamka to ze mas FW v routeru nema nic spolecnyho s nepouzivanim antiviru...
Základní deska: DFI LP UT NF4Ultra-D nForce4 Ultra Procesor: AMD Opteron 144 1800MHz@1080*2400 0,95V*1,4V Paměti: DUALCHANNEL 2xA-DATA 512 MB Grafická karta: Sapphire Ati Radeon X800 HDD: PATA Hitachi 160GB 8MB 7200RPM, SATA Hitachi 250GB 8MB 7200RPM Mechaniky: DVD+RW DL Pioneer DVR-108 Klávesnice: KB-21e Krysa: Logitech MX510 Monitor: LCD 19" HP1955 3Dmark2001:: 25 230 3Dmark2003: 10 798 3Dmark2005: 4945 Inet by GTS/Telenor - Office 2M, 220KB down, 32KB up, NIX 10ms, NoFUP
- johny128
- Začátečník

sikovny chlapec, ja som chello rozsietil aj na no name vietnamskom routery...fakt, nie je na nom ani vyrobca a v menu je hore vianocny stromcek
Inac zastavam nazor ze kazdy router splni svoj ucel, takze by som zobral ten najlacnejsi nat router a go go go, nic nevydrzi predsa vecne, no nie?aj mhl odisiel ten smc, aj mne odisiel netifo za par stovak..(este stale mi rozsietuje net pre 7 pc, ale vydava zvuky akoby sa nieco skratovalo, cert to zober
kym to bezi tak su mi dake zvuky ukradnute
)
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... highlight=
Inac zastavam nazor ze kazdy router splni svoj ucel, takze by som zobral ten najlacnejsi nat router a go go go, nic nevydrzi predsa vecne, no nie?aj mhl odisiel ten smc, aj mne odisiel netifo za par stovak..(este stale mi rozsietuje net pre 7 pc, ale vydava zvuky akoby sa nieco skratovalo, cert to zober
hlavna vyhoda okrem toho ze to mas rozsietene je to, ze nemas verejnu ip, tym sa zbavis strasne vela svinstva z netu, ale rozhodne by som aspon ten antivirak nechal..Rozhodně bych chtěl integrovaný co nejlepší firewall abych nemusel používat softwarový firewall a anitivir a zároven šel ten HW firewall nastavovat (DC - aktiv, icq, TS)
- Mike.Ace
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Antivir a FW to je celkem rozdil
Antivir si nech na 100% a firewall jak chces.
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
- james.flashpoint
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Bajgy
- Středně pokročilý

- james.flashpoint
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele: