zamrzání Hercules Smart TV USB2.0

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Lokki
Nováček
Nováček

zamrzání Hercules Smart TV USB2.0

Příspěvek od Lokki »

Zdravím,

koupil sem si tuner Hercules Smart TV USB2.0 externí (taková malá bílá krabička), ale už od instalace mám s tímto zařízením problémy. Někdy se počítač tváří že ho vidí, jindy zase že ne...ale to se dá překousnout. Problém, který mě trápí je, že po instalaci driverů a software PowerVCR se mi povede naladit sice kanály, ale pokud se koukám na jakýkoli kanál (ať už na analogový anténě nebo na digitálu), tak vždy po cca 20s mi zamrzne program PowerVCR a po dalších 5-10s mi zatuhne celý komp...a pomůže pouze tvrdý restart. Původně jsem zkusil vyměnit sw, ale bez výsledku (ATV2000 s tím samým výsledkem i časy), potom jsem zkusil i reinstall OS (opět žádná pomoc).
Protože mi pomalu začínají docházet nápaday, chtěl jsem se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenosti s něčím podobným, popř. jestli nevíte jak to vyřešit. To mrznutí mě už docela.... Díky.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

zkontroluj si ovladace na USB a na tuner, jestli neexistuji novejsi verze
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Lokki
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lokki »

Muzes mi prosim poradit nejaky stranky, kde se daji poridit nejaktualnejsi??
Diky, vim ze jsem lama :-D
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

zkus stranky vyrobce tuneru a zakladni desky, nebo cipsetu
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“